Posted

Sparta Atletik & Løb mistede i sidste uge en stor frivillig kapacitet i Jørgen, som i den grad har gjort en stor forskel for både atleter og andre frivillige i foreningslivet.

Jørgens engagement i Sparta startede for mange år siden, hvor han var med i det første motionsløb om Bagsværd sø, og efterfølgende meldte han sig ind i Sparta. Med tiden blev han en af de bærende kræfter for de frivillige. Hans hjerte banked i den grad for atletikken, og i særdeleshed for kasterne. År efter år stillede han troligt op som hoveddommer, men efterhånden som fødselsattesten nærmede sig 85 år, så valgte han at gå pension fra det ærefulde erhverv som hoveddommer. I stedet lagde han sin energi i at hjælpe på andre måder, og ofte fandt du ham til et stævne med et målemand i hånden.

Hans passion og engagement i atletikken gjorde ham til en kendt skikkelse blandt meddommere og atleter i de danske atletikforeninger. Jørgen nød at give en hånd med, og du kunne altid finde ham med et stort smil i hele ansigtet, når han var med til stævnerne. Og når man har levet et langt liv, så har man altid en god og sjov historie at fortælle, og dem delte han gladeligt med alle andre.

Han lagde utroligt meget arbejde i sit virke for Sparta, og det var uanset, om han var dommer, hjælper, revisor eller han varetog en af hans mange frivillige opgaver.

Jørgen trak sidste gang frivilligtrøjen over hovedet den 3. marts i år, hvor han i en alder af 90 år stadigvæk var hjalp til ved arrangementer.

En kapacitet som ham er en sjældenhed i det danske foreningsliv.

Kære Jørgen – vi ønsker dig det bedste på din sidste rejse.

(Det er Jørgen yderst til højre på billedet)

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Änglamark Nytårsløb
2 km (børneløb) samt 5, 10 og 21,1 km
Torsdag den 31. december kl. 9.30 og 11.00
Obs! Kun 7000 pladser!

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb