Få navn og flag på startnummeret til Copenhagen Marathon

Posted

Søndag den 22. april er det sidste chance for at tilmelde dig Telenor CPH Marathon, hvis du vil have dit navn og flag på brystet.

Med dit navn og landeflag printet på startnummeret, kan de mange tilskuere heppe endnu mere på dig, når du kæmper dig igennem Københavns og Frederiksbergs gader søndag den 13. maj.

Sådan får du navn og flag på startnummeret

Alle, der har tilmeldt sig Telenor CPH Marathon senest søndag den 22. april, får automatisk personaliseret sit startnummer med fornavn og flag, som repræsenterer løberens nationalitet.

Tilmeld dig Telenor CPH Marathon her

Er du allerede tilmeldt, kan du selv logge ind på din tilmeldingsprofil og rette i din nationalitet, hvis du har tastet forkert. Hvis du har angivet dit navn forkert, skal du skrive til [email protected] for at få det rettet.

Tilmelding eller overdragelse efter den 22. april

Hvis man tilmelder sig senere end dette, er det ikke længere muligt at få personaliseret sit startnummer.

Hvis man overdrager et startnummer til en anden løber eller selv overtager ét efter fristen den 22. april, får den løber, der overtager startnummeret, et blankt startnummer. Dette er forudsat, at overdragelsen sker korrekt, hvilket du kan læse om her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb