Tider og resultater

Oplysningerne på denne side er generelle for Spartas løb, med mindre andet er angivet på det enkelte løbs side.

Afhentning / udlevering af startnumre

Startnumre til større løb, hvor der afholdes expo, sendes ikke ud med posten, mens skal afhentes i nummerudleveringen på expoen.

Til de mindre løb uden expo vil du enten modtage startnummer med posten cirka en uge før løbet, eller der vil være afhentning i Sparta Hallen på løbsdagen eller i dagene op til. Du vil kunne læse om dette på løbets info-side samt i den mail med praktisk information, som vi sender ud før løbet.

Hvis du af den ene eller anden grund ikke modtager dit startnummer med posten, kan du altid afhente dit startnummer i informationen på løbsdagen.

Fremvisning af startkort ved afhentning

Medbring altid dit startkort ved afhentning af startnummer. Dit startkort sender vi til dig på mail 1-2 uger før løbet, og det kan fremvises enten på mobil eller print. I nogle tilfælde kan du gemme dit startkort i Wallet (til iOS).

Du kan også finde dig selv på Sparta Løb App’ens deltagerliste, ligesom du i nogle tilfælde vil modtage en sms, som kan bruges som startkort.

Du kan afhente startnumre for andre mod fremvisning af startkort.

Integreret tidtagningschip

Alle startnumre indeholder en integreret chip, som bruges til tidtagning. Det er vigtigt, at startnummeret ikke bliver bøjet, og at skumgummien ikke fjernes, da det kan skade chippen.

Startnummeret skal placeres synligt på brystet med de udleverede sikkerhedsnåle. Ekstra sikkerhedsnåle kan afhentes i Informationen.

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service hvor alle resultater også vil være tilgængelige.

Live resultater & diplom

Resultater kan altid tilgås live på sparta.dk og i Sparta Løb App’en , og tilskuere kan på denne måde følge løbsdeltagernes tider og progression under løbet.

I Sparta Løb App’en kan der vælges op til ti favoritter, som man kan tracke med mellemtider og estimerede sluttider.

Fra resultatlisten kan alle deltagere udskrive et diplom fra løbet, og til større løb er der desuden personlige fotos og videoer tilgængelige.

Mellemtider

Ved løb med distancer på 10 km og derover vil der være mellemtider for hver femte kilometer samt til maraton også ved 21,0975 km.

Netto- / bruttotider

Bruttotiden er den tid, der går, fra startskuddet lyder, til målstregen passeres.

Nettotiden er den tid, der går, fra den enkelte løber passerer startstregen, til vedkommende er i mål. Det er altid den tid, det reelt har taget for løberen at tilbagelægge distancen.

Podiepladser samt DM senior-mesterskaber (individuelt og hold) afgøres altid på bruttotider, mens alle øvrige deltagere konkurrerer på nettotid. Der vil til større løb være seedning, så dem, der løber på nettotider, får mulighed for at starte længst fremme.

Placering i startfeltet

Alle løbere skal placere sig bag startstregen baseret på, hvor hurtigt man løber. Vær realistisk i forhold til din forventede sluttid.

Til mange af Spartas løb er der pace teams, som løber med balloner, der angiver løbetempo eller sluttid. Alle kan frit følge disse pace teams.

Deltagelse med babyjogger, løbevogn el.lign. er som regel tilladt (der kan være undtagelser) under forudsætning af, at man placerer sig bagerst i feltet og udviser nødvendigt hensyn over for andre løbere. Medbringelse af sådant udstyr kræver altid forudgående aftale med løbsarrangøreren.

Blinde og fysisk udfordrede personer er naturligvis velkomne til at deltage, ligeledes under hensyntagen til andre løbere.

KOMMENDE LØB

BMW Havneløb
5 / 10 km - torsdag den 11. august
Start kl. 18.30 / 19.00
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

DHL Stafetten København
5x5 km stafet / 5 km walk i Fælledparken
Mandag 29. august - fredag 2. september kl. 18.00
Gratis for hold bestående af medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb