Tidtagning og resultater

Oplysningerne på denne side er generelle for Spartas løb, med mindre andet er angivet på det enkelte løbs side.

Afhentning / udlevering af startnumre

Startnumre til Spartas løb kan generelt afhentes i startområdet på løbsdagen eller i dagene op til. Du vil kunne læse om dette på løbets info-side samt i den mail med praktisk information, som vi sender ud før løbet.

For at få udleveret dit startnummer, skal vi scanne din QR-kode, som findes i den tilmeldingsbekræftelse, du modtager på e-mail. Ved CPH Half og CPH Marathon får du også tilsendt QR-koden i dit startkort 1-2 uger før løbet samt typisk også per SMS. QR-koden er tilstrækkelig for at få dit startnummer udleveret.

Integreret tidtagningschip

Alle startnumre indeholder en integreret chip, som bruges til tidtagning. Det er vigtigt, at startnummeret ikke bliver bøjet, og at skumgummien ikke fjernes, da det kan skade chippen.

Startnummeret skal placeres synligt på brystet med de udleverede sikkerhedsnåle. Ekstra sikkerhedsnåle kan afhentes i Informationen.

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service hvor alle resultater også vil være tilgængelige.

Live resultater & diplom

Resultater kan altid tilgås live på sparta.dk og i Sparta Løb App’en .

I Sparta Løb App’en kan der vælges op til ti favoritter, som man kan tracke med mellemtider og estimerede sluttider.

Fra resultatlisten kan alle deltagere udskrive et personligt diplom, og til større løb er der desuden personlige fotos og videoer tilgængelige.

Mellemtider

Ved løb med distancer på 10 km og derover vil der være mellemtider for hver femte kilometer samt til maraton også ved 21,0975 km.

Netto- / bruttotider

Bruttotiden er den tid, der går, fra startskuddet lyder, til målstregen passeres.

Nettotiden er den tid, der går, fra den enkelte løber passerer startstregen, til vedkommende er i mål. Det er altid den tid, det reelt har taget for løberen at tilbagelægge distancen.

Podiepladser samt DM senior-mesterskaber (individuelt og hold) afgøres altid på bruttotider, mens alle øvrige deltagere konkurrerer på nettotid. Der vil til større løb være seedning, så dem, der løber på nettotider, får mulighed for at starte længst fremme.

Placering i startfeltet

Alle løbere skal placere sig bag startstregen baseret på, hvor hurtigt man løber. Vær realistisk i forhold til din forventede sluttid.

Til mange af Spartas løb er der pace teams, som løber med balloner, der angiver løbetempo eller sluttid. Alle kan frit følge disse pace teams.

Deltagelse med babyjogger, løbevogn el.lign. er som regel tilladt (der kan være undtagelser) under forudsætning af, at man placerer sig bagerst i feltet og udviser nødvendigt hensyn over for andre løbere. Medbringelse af sådant udstyr kræver altid forudgående aftale med løbsarrangøreren.

Blinde og fysisk udfordrede personer er naturligvis velkomne til at deltage, ligeledes under hensyntagen til andre løbere.

KOMMENDE LØB

Nytårsløbet ’22
Lørdag den 31. december på Østerbro
Distancer fra 2 km børneløb til 5, 10 og halvmaraton
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Marathon ’23
42,195 km - Søndag den 14. maj 2023 kl. 9.30
Et certificeret World Athletics Road Race Label-event
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Royal Run ’23
Royal Run København/Fr.berg – 2. pinsedag mandag den 29. maj
Løb eller gå One mile, 5 eller 10 km
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb