Posted

Der er nu åbnet for tilmeldinger til årets hyggeligste firmafest i Fælledparken. Så skynd dig ind at oprette dine hold og reservere teltplads til dit firma.

I år byder vi velkommen til den 36. udgave af verdens største løbefest – DHL Stafetten København – i dagene fra den 29. august til den 2. september. Der vil som altid blive skruet godt op for den gode stemning til den enorme løbefest, hvor flere end 3500 virksomheder mødes for at dyste og hygge i den kæmpemæssige teltby oplyst af faklernes skær.

Nyhed: Walk – Gå 5 km sammen med dit hold

Årets store nyhed i 2016 er Walk, hvor alle på holdet går samlet kl. 18 på en rute, som er adskilt fra løbernes stafet-rute.

Det betyder, at alle på Walk-holdene nyder godt af den gode stemning, underholdningen og publikums tilråb – men uden at skulle bekymre sig om at komme på tværs af de travle løbere i stafetten.

Alle kan være med

Med årets Walk-nyhed er der dermed skabt basis for, at alle kan være med i DHL Stafetten – også selv om benene, formen eller lysten ikke rækker til 5 km løb. Som Walk-deltager er du nemlig med på lige fod med de løbende deltagere.

Ved tilmelding markerer du blot, om holdet skal være på løberuten eller walk-ruten. Fortryder du efter tilmelding dit valg, er der også råd for det. Du har nemlig mulighed for at logge ind på bestillingen og ændre tilmeldingsdetaljerne efterfølgende.

Så hank op i alle kollegaerne, for i år er der ingen undskyldning for at blive tilbage på kontoret! Og bare rolig, Walk-deltagerne er i mål tids nok til, at bøfferne ikke når at blive kolde.

Læs mere om DHL Stafetten og tilmeld dine hold her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb