Posted

Styrke er vigtigt, hvis du gerne vil blive en bedre løber. Vær med online, når Søren guider dig igennem gratis træning hjemme på dit stuegulv.

En stærk core og stærke ben og balder må ikke undervurderes, hvis du gerne vil kunne løbe stærkere, lettere og frem for alt holde dig skadesfri.

Under sidste corona-nedlukning deltog mange i vores online core-træningssessions, og da vi nu igen ikke kan mødes fysisk, gentager vi succesen med online træning hjemme på dit eget stuegulv.

Søren, som normalt er træner på vores core-hold, guider dig hver tirsdag igennem 30 minutter med et udvalg af effektive coretræningsøvelser, som er gode for alle, men især løbere.

Det bliver godt og udfordrende for både mave, ryg, balder og hofter, og du behøver ingen redskaber – kun dig selv. Alle øvelser kan tilpasses i varighed eller intensitet, så alle kan være med, selv hvis du ikke er så stærk i din core.

Vi glæder os til at træne med dig online.

Tilmeld dig online-events her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Sommer-atletikskole uge 26-31
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Uge 26 - 31 (obs! uge 26 kun tir-fre)
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion

BMW Strandparkløb
5 og 10 km i Amager Strandpark
Onsdag den 30. juni – kl. 18.20, 18.40 og 19.00

Se alle løb