Posted

Den 38. udgave af DHL Stafetten bød på alt fra smukt solskinsvejr til tunge byger for 117.000 løbere og walkere. Se ugen i billeder her.   

117.000 deltog i år i den 38. udgave af DHL Stafetten i København. Det blev fem dage med godt og blandet vejr – fra den ene yderlighed til den anden. Men høj sol eller tunge byger – stemningen den er altid i top.

For som Mette, der løb med sit firma, sagde:

“Det er jo lige meget med lidt regn. Man gør det jo alligevel, og det er altid skide hyggeligt.”

Se DHL-ugen i billeder

Onsdag var en af ugens smukke dage med lunt og skønt vejr. Det giver en ekstra tand til humøret, når der skal heppes på kollegaerne.

DHL er år efter år den festlige ramme om godt kollegaskab. Og selvom man ikke ses til hverdag med sine kollegaer, så løber man under den samme fane, i den samme farve T-shirt. Det skaber sammenhold i både store og små virksomheder.

Hvem har sagt, at man skal være hurtigløber for at deltage i DHL Stafetten? Man behøver faktisk ikke engang kunne løbe. Hvert år er der mange deltagere med med fysiske handicaps, og DHL Stafetten rummer dem alle.

En af dem var Morten fra Justeat.dk, der sprang til og kørte gennem vådt græs og over grønne filtmåtter – næsten uden problemer

“De manglede en på holdet, og så trådte jeg til,” lød det fra Morten fra Justeat.dk

Ulykkespatientforeningen stillede også talstærkt op for at gå foran og vise, at alle kan være med i DHL-fællesskabet uanset evner og fysik.

Når man har et øl-firma og samtidig godt kan lide at løbe, kommer man bare ikke uden om DHL Stafetten. Derfor var øl-producentens løbeklub Mikkeller Running repræsenteret ikke én aften, men alle fem aftener. Om det var løb eller muligheden for at hygge sig med gode øl, der tiltalte Mikkeller-løbere mest, ved vi ikke.

Læs også: CPH Half – en oplevelse i verdensklasse

Hvor bliver holdkammeraten af? Der spejdes utålmodigt hen over den store skiftezone, hvor alle løbere holder sig varme og klare til at det bliver deres tur, til at give den gas på de grønne tæpper.

Siden første DHL Stafetten i 1981 har Spartas formand Niels Jørgen Holdt løbet sidste tur hver fredag, og i år var ingen undtagelse. Og det selvom formanden, der også er selveste ide- og ophavsmanden til DHL Stafetten, netop er fyldt 70 år. I den forbindelse udtalte formandens bror om Niels Jørgen:

“At kunne motivere så mange umotiverede mennesker til at løbe ved at love dem en årlig festlig firmaskovtur, er i sandhed en bedrift.”

Det er vel en konkurrence? Meget kan man sige om DHL Stafetten, men for mange er det altså æren, der står på spil, når depechen skal i mål.

Ugen bød mest af alt på dejligt solskin og lune aftener, men mandag og torsdag kom skyerne altså en tur ind og vandede Fælledparken og de mange løbere. Heldigvis skal der mere til end en lille regnbyge for at slå en stålsat flok DHL-løbere ud af kurs.

Og da solen brød frem mellem skyerne og regndråberne … Ja, så kunne det næsten ikke blive smukkere.

Regnbuespam 🌈 . . #dhlstafettenkbh #spartalob #løb #regnbuespam

Et opslag delt af Sparta Løb (@spartalob) den


Der var også plads til de rigtigt hurtige løbere til DHL Stafetten, der løb på tider omkring 14–15 minutter!

Endnu en gang blev muligheden for at gå turen på de 5 km en kæmpe succes. Hele 23% af deltagerne valgte i år at gå, og stemningen var helt i top i walk-området som her, hvor der varmes op til YMCA.

Folk havde trækvogne, rødvin, flag, ghettoblastere og alt muligt med på turen og beviste, at DHL sagtens kan handle lige meget om hygge end løb.

DHL Stafetten er for alle!

Tilmelding til DHL Stafetten 2019

Hvis I allerede nu sidder og tripper for at tilmelde jer DHL Stafetten til næste år, må I slå lidt koldt vand i blodet.

Tilmeldingen åbner nemlig først i marts/april. Til gengæld har du mulighed for at træne videre med løbeklubben Sparta, som tilbyder gratis træning i hele september for dig, der har lyst til at prøve at løbe sammen med andre – og måske træne op til en endnu bedre tid til DHL Stafetten næste år.

Se alle billederne fra fem festlige dage med DHL Stafetten her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb