Posted

På trods af Breakfast Run blev aflyst, så kan vi alligevel sende en flot donation til Børnecancerfonden, som vil hjælpe mange børn takket være løberne.

Èn gang om året løber vi sammen i Tivoli til vores Breakfast Run, som ligger dagen før Copenhagen Marathon. Det er et velgørenhedsløb, hvor du løber runder á 600 meter, og for hver runde du løber i Tivolis smukke have, så donerer vi ti kroner til Børnecancerfonden. Sidste år deltog cirka 500 løbere, og I var med til at hjælpe mange børn, som i den grad har har brug for en hjælpende hånd, når livet er svært.

I år kunne vi desværre ikke byde op til løb i den ikoniske have, da vi var nødt til at aflyse arrangementet på grund af corona-virussen. Det betyder dog ikke, at Børnecancerfonden ikke får donationer i år. Vi gav jer nemlig mulighed for at donere jeres billet fra løbet til Børnecancerfonden, og den idé er faldet i god jord hos mange af jer.

Helt præcist valgte 248 af jer at donere jeres billet til Breakfast Run til børnene alligevel, og det betyder, at vi sender 43.400 kr videre til Børnecancefonden. Det er meget tæt på at være halvdelen af alle tilmeldte, som har valgt at hjælpe Børnecancerfonden, og selvom du i år ikke kunne løbe for børnene, så har du alligevel gjort en forskel for børn med kræft gennem Børnecancerfonden.

“Corona kommer også til at kunne mærkes hos Børnecancerfonden i år. Det betyder derfor rigtig meget at gode samarbejdspartnere som Sparta, lykkes med alternative måder at sikre den nødvendige støtte til børn med kræft. Jeg er utrolig glad for at så mange har valgt at donere deres billet alligevel, og vi glæder os til at kunne gennemføre arrangementet i Tivoli igen til næste år. Tusind TAK til alle,” lyder det fra Marianne Benzon Nielsen, direktør for Børnecancerfonden.

Du kan endnu ikke tilmelde dig til Breakfast Run, men vi siger selvfølgelig til, når vi åbner op for tilmeldinger.

På billedet ses Marianne Benzon Nielsen.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

KICKSTART2022
Gratis virtuel løbe-challenge i samarbejde med Sportmaster
Løb 20 km i januar – uanset hvor du bor
Vind startnumre og lækre præmier fra Nike og Sportmaster

Nike Test 1
10 km - Søndag den 6. februar kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Nike Test 2
15 km - Søndag den 6. marts kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Se alle løb