Posted

I uge 27 og 32 inviter Sparta Atletik & Løb til Familie-Camps for hele familien, hvor store som små får en sjov weekend.

Med et sjovt og spændende program der i den grad byder op til en masse lege og aktiviteter, som passer perfekt til den aktive familie, så vil din weekend hos Sparta blive alt andet end kedelig. Selvom mange af aktiviteterne henvender sig til børn, så anbefaler vi også forældrene til at deltage på dagen med deres små poder, hvis de har lyst.

Programmet er nøje tilrettelagt, og der vil både lørdag og søndag være mange forskellinge ting at vælge imellem. Når du tilmelder dig med dine børn, så vælger I begge to aktiviteter per dag, og på den måde deltager I i fire forskellige aktiviteter fra lørdag til søndag. Og der er noget for enhver sjæl, hvad enten du bedst kan lide at løbe efter en fodbold, springe eller en tredje ting.

Hvis du er vild med fodbold, så har vi det helt rigtige hold, hvor du får du en masse teknik træning, som gør dig endnu hurtigere, så du kan løbe fra din modstander i din næste kamp og score sejrsmålet!

Måske er du mere til atletik? Bare rolig – så har vi det også det helt rigtige hold til dig, hvor du kan få finpudset dit spring eller dit kast til det næste stævne, så du står øverst på sejrsskamlen.

Er du forælder, og føler du, at du ofte har meget travlt? Så kan vi anbefale, at du tager med til yoga, hvor der vil være fokus på at komme ned i tempo, trække vejret dybt og give slip for en stund.

Det bedste er, at holdende ikke kun henvender sig til enten børn eller voksne – de er for alle. Dit barn kan sagtens deltage på egen hånd, men aktiviteterne er velegnet til hele familien, og vi lover, at I nok skal få en weekend, som I sent vil glemme.

Programmet er som følgende:

Lørdag:

9.00 til 10.30

Atletik

Yoga

Hurtighedstræning for fodboldspillere

Løbetræning

11.00 til 12.30

Atletik

Kost og Ernæring

Hurtighedstræning for fodboldspillere

Smidighedstræning

Søndag:

9.00 til 10.30

Atletik

Yoga

Hurtighedstræning for fodboldspillere

Løbetræning

11.00 til 12.30

Atletik

Kost og Ernæring

Hurtighedstræning for fodboldspillere

Smidighedstræning

Prisen for en weekend er 1000 kr. per familie (Dog max to voksne og tre børn)

Du kan læse mere og tilmelde dig lige her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Danmark løber – godt nytår!
Danmark løber - godt nytår 31. december kl. 10.00
Gratis, virtuelt løb med distancer fra 2,5 km til halvmaraton
(Spartas Nytårsløb 2020 er aflyst pga. COVID-19)

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb