LØB MED SPARTA & VIND EN BMW i3

Løb med Sparta og vind en BMW i3

LØB MERE, LØB LÆNGERE – 
OG FÅ FLERE CHANCER


Når du deltager i Spartas løbsevents i 2018, er du automatisk med i konkurrencen om vinde en BMW i3 fra BMW Danmark inkl. 3 års ubegrænset opladning til en værdi af kr. 350.000. For hver 5 km du løber, optjener du et lod.

Find dit næste løb med Sparta og kom i gang med at optjene lodder

Vores events i 2018 åbnes løbende for tilmelding.

Præmien

Præmien består af en BMW i3 fra BMW Danmark inkl. 3 års ubegrænset opladning med Clever Unlimited. Bilen leveres indregistreret på danske plader inkl. afgifter. Præmien har en værdi af kr. 350.000 og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen skal efter overdragelse selv betale forsikring, grøn ejerafgift og alle øvrige omkostninger forbundet med brug af bilen. 

Sådan optjener du lodder 

Når du er tilmeldt med navn og e-mail og gennemfører mindst 5 km af et løbsevent arrangeret af Sparta 2018, deltager du automatisk i konkurrencen. Se nedenfor hvilke events, der indgår i konkurrencen. 

For hver 5 km du løber med registreret tid, optjener du et lod. Loddet tilfalder den person, der er korrekt registreret som indehaver af et startnummer, uanset hvem der bærer startnummeret under løbet. 

Eksempler: 5 km løb, stafet eller walk giver ét lod, 10 km giver 2 lodder, 15 km giver 3 lodder, 25 km giver 5 lodder, halvmaraton giver 4 lodder, og maraton giver 8 lodder.

Betingelser for deltagelse

Du skal på lodtrækningstidspunktet være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark for at vinde. Ansatte i BMW Danmark og på Sparta Løbskontor kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen accepterer, at bilen vil være beklædt med sponsorklæb ved overdragelsen. 

Konkurrenceperiode

Konkurrencen løber fra og med Nike Marathontest 1 søndag den 21. januar til og med Nike Marathon Start Op lørdag den 27. oktober 2018.

Løb, der indgår i konkurrencen

Nedenstående løb arrangeret af Sparta indgår i konkurrencen:

Nike Marathontest 1

Nike Marathontest 2

Nike Marathontest 3

Nike Marathontest 4

Telenor Copenhagen Marathon

BMW Strandparkløb

BMW Havneløb

CPH WoMens Race

Mikkeller Aftenløb

DHL Stafetten

Copenhagen Half Marathon

Nike Marathon Start Op

 

Optjening af lodder ifm. DHL Stafetten København

Lodder for DHL Stafetten København kan ikke optjenes af et hold. Deltager man i DHL Stafetten, vil man i stedet få mulighed for at registrere sine optjente lodder personligt via registrering af navn og e-mail. 

Vinderen

Blandt alle deltagere i konkurrencen findes der en vinder ved lodtrækning den 1. november. Vinderen kontaktes direkte per e-mail og annonceres på sparta.dk/vindbmw. Hvis vinderen ikke svarer inden den 1. december, kan Sparta trække en ny vinder. 

Forbehold

I tilfælde af aflysning eller afbrydelse af et løb, teknisk nedbrud eller andre uventede hændelser, der forhindrer løbsafviklingen og/eller registrering af tider, vil der ikke tildeles lodder.

Løb, der indgår i konkurrencen kan undergå navneændring.