Denne konkurrence er afsluttet.

 LØB MED SPARTA & VIND EN BMW i3

Løb med Sparta og vind en BMW i3


Når du deltager i Spartas løbsevents i 2018, er du automatisk med i konkurrencen om at vinde en BMW i3 fra BMW Danmark inkl. 3 års ubegrænset opladning til en værdi af kr. 350.000. For hver 5 km du løber, optjener du et lod.

Vinderen af konkurrencen blev Jimmy Søger Fredsted. Vinderen er blevet kontaktet direkte.  

Præmien

Præmien består af en BMW i3 fra BMW Danmark inkl. 3 års ubegrænset opladning med Clever Unlimited. Bilen leveres indregistreret på danske plader inkl. afgifter. Præmien har en værdi af kr. 350.000 og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen skal efter overdragelse selv betale forsikring, grøn ejerafgift og alle øvrige omkostninger forbundet med brug af bilen.

Sådan optjener du lodder

Når du er tilmeldt med navn og e-mail og gennemfører mindst 5 km af et løbsevent arrangeret af Sparta i 2018, deltager du automatisk i konkurrencen. Se nedenfor hvilke events, der indgår i konkurrencen.

For hver 5 km du løber med registreret tid, optjener du et lod. Loddet tilfalder den person, der er korrekt registreret som indehaver af startnummeret, og som har gennemført de 5 km.

Eksempler: 5 km løb, stafet eller walk giver ét lod, 10 km giver 2 lodder, 15 km giver 3 lodder, 25 km giver 5 lodder, halvmaraton giver 4 lodder, og maraton giver 8 lodder.

Registrer dit lod fra DHL Stafetten

For at optjene lodder ved DHL Stafetten, skal du registrere dig via linket her.

Registrer din DHL-tur her (walk eller stafet)

Betingelser for deltagelse

Du skal på lodtrækningstidspunktet være fyldt 18 år og have bopælsadresse i Danmark for at vinde. Ansatte i BMW Danmark og på Sparta Løbskontor kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen accepterer, at bilen vil være beklædt med sponsorklæb ved overdragelsen.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen løber fra og med Nike Marathontest 1 søndag den 21. januar til og med Nike Start Op lørdag den 27. oktober 2018.

Løb, der indgår i konkurrencen

Nedenstående løb arrangeret af Sparta indgår i konkurrencen:

Nike Marathontest 1

Nike Marathontest 2

Nike Marathontest 3

Nike Marathontest 4

Telenor Copenhagen Marathon

BMW Strandparkløb

BMW Havneløb

CPH WoMens Race

Mikkeller Aftenløb

DHL Stafetten

Copenhagen Half Marathon

Nike Start Op

Vinderen

Blandt alle deltagere i konkurrencen findes der en vinder ved lodtrækning den 1. november. Vinderen kontaktes direkte per e-mail og annonceres på sparta.dk/vindbmw. Hvis vinderen ikke svarer inden den 1. december, kan Sparta trække en ny vinder.

Forbehold

I tilfælde af aflysning eller afbrydelse af et løb, teknisk nedbrud eller andre uventede hændelser, der forhindrer løbsafviklingen og/eller registrering af tider, vil der ikke tildeles lodder. Uautoriseret brug af startnumre accepteres ikke, jf. vilkår og handelsbetingelser

Løb, der indgår i konkurrencen kan undergå navneændring.

KOMMENDE LØB

Änglamark Nytårsløb
2 km (børneløb) samt 5, 10 og 21,1 km
Torsdag den 31. december kl. 9.30 og 11.00
Obs! Kun 7000 pladser!

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb