Walk DHL stafetten København

Posted

DHL Stafettens nye Walk-distance giver markant flere lyst og mod på at deltage i den store firmastafet. Det betyder, at der allerede nu meldes få teltpladser og startnumre tilbage onsdag, torsdag og fredag.

Med den nye Walk-distance er det nu muligt i samlet flok at gå den 5 kilometer lange rute til DHL Stafetten i Fælledparken.

Det er et tilbud, som har vist sig at tiltale rigtigt mange i DHL-segmentet, og det har sat turbo på tilmeldingstallet.

Mere end en tiendedel vælger Walk fremfor stafet

Hele 11,2 % af de foreløbigt 16.439 tilmeldte hold har således valgt at gå Walk-distancen sammen med kollegaerne i stedet for at dyste mod hinanden i de hurtige løbesko.

Det svarer til, at mere end 9000 ud af i de nu 82.500 tilmeldte foretrækker at Walk frem for stafet.

Flere Walkere giver samlet deltager-fremgang

Muligheden for at gå på en særskilt rute i stedet for at løbe har samlet set fået flere ansatte i de sjællandske firmaer op af kontorstolene.

Antallet af tilmeldte hold ligger således 12,7% højere end på samme tid sidste år. Tallene indikerer altså tydeligt, at det er de nye Walkere, der står for den samlede stigning i deltagerantallet.

Kun få pladser tilbage – bestil nu

Den øgede DHL-interesse betyder, at arrangørerne Sparta Atletik & Motion og teltleverandøren Stafettelt A/S allerede nu må melde om få pladser tilbage onsdag, torsdag og fredag, mens der er helt udsolgt af teltpladser torsdag.

Bestil nu for at sikre jer en plads til årets DHL Stafetten – find links til bestilling af startnumre, teltplads samt pladsstatus og deltagerliste nedenfor.

Hvis I ønsker telt, anbefaler vi, at I tjekker pladsstatus for telte, inden I køber startnumre.

Tilmeld dig nu
Bestil telt
Pladsstatus
Deltagerliste

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb