Posted

Mere end 424 har gennemført februar måneds løbe-challenge, We Run Copenhagen. Og løbelegen sluttede med lodtrækningen af to heldige vindere

“Tak for 4 super fede ruter København. Dejligt for os på Midtsjælland at opleve København ny måde i løbesko. Lone og Mikkel fra Ejby løb for livet ser frem til flere events fra Sparta i ventetiden til det hele åbner op igen.”
– Lone og Mikkel

“Så fedt. Tak til Sparta, for at arrangere løb i København på trods af corona. Og tak til den, som har bestemt, at dette løb skulle belønnes med den største medalje nogensinde set.”
– Steffen

“Så kom jeg igennem 4. Etape, skønt. God motivation oven på corona, ikke bedste tid jeg har opnået, men jeg er kommet igang igen med at løbe, fantastisk  ”
– Inge

“Mega lækker løbetur på Nørrebro i smukt   vejr og højt tempo alle 9 km. Og lækkert at se kæresten også har fået godt gang i benene og satte ny PR. Resultatet af seriøs løbetræning i flere måneder. Tak Sparta for at motivere til masser af hygge her under corona nedlukningen  ”
– Torben

Vi bliver glade helt ind i vores løberhjerter af de mange rosende ord, som vi har fået oven på den virtuelle løbe-challenge, som har varet hele februar måned og netop er sluttet.

Her skulle man hver uge i februar løbe en ny etape i en ny i København, og som belønning landede der til sidst en – hvis vi selv skal sige det – kæmpe stor medalje i ens postkasse.

Og på de mange positive kommentarer, som vi har fået, kan vi allerede nu se, at den medalje kommer til at vække gode minder hos de 424 løbere, der gennemførte udfordringen.

Inge skriver, at hun er kommet i gang med at løbe. Kent fortæller, at løbet har været hans løbemotivation igennem en i perioder frysende februar. Andre takker for hygge og for muligheden for at opleve nye sider af København.

Alt i alt kan vi godt konkludere, at glæden over at have et mål at løbe efter, har været stor blandt alle deltagere. Og selvom vi har i Sparta allerbedst kan lide at løbe sammen, så  løbeleg været super sjov

Tilbage er nu kun ét spørgsmål:

Hvem vandt de sidste to præmier, herunder hovedpræmien på 3000 kr. til Sportmaster?

Se med her i videoen, hvem der har vundet 1 par Nike sko (værdi maks. 1500 kr.) og et gavekort til Sportmaster på 3000 kr.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Wings for Life App Run København
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
3,15 km rundstrækning i Fælledparken og virtuel målstreg i din app
Søndag den 9. maj kl. 13.00 - 16.00

Sommer-atletikskole uge 26
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion
Uge 26: 29. juli - 2. juli

Se alle løb