Wings for Life run 2021 i København

Posted

Søndag den 9. maj løber hele verden for at fremme forskning i rygmarvsskader. Du kan løbe med derhjemme via en app eller på Østerbro i København. 

Du snører løbeskoene og starter Wings for Life appen.

Når startskuddet lyder, løber du afsted i dit eget tempo, så langt du vil og kan.

Løbet er slut, når din app fortæller dig, at den virtuelle mållinje-bil har indhentet dig. Og så har du støttet forskningen i rygmarvsskader – bare ved at løbe. Alle deltagergebyrer og donationer ved løbet går nemlig ubeskåret til forskningen.

Sådan løber Wings for Life World Run af stablen over hele verden den 9. maj. Alle kan være med via Wings for Life World Run appen, og derudover er der også mulighed for at løbe med på udvalgte fysiske locations, bl.a. Fælledparken i København, hvor vi har lavet en 3,15 km rundstrækning med start og mål på Østerbro Stadion.

Sådan deltager du

1) Tilmeld dig Wings for Life World Run – dit deltagergebyr går ubeskåret til fremme af forskning i rygmarvsskader
2) Download Wings for Life World Run appen i App Store eller Google Play Store.
På dagen skal du blot huske dit udprintede startnummer og din opladede smartphone, så du via appen kan følge med i, hvornår du indhentes af den virtuelle mållinjebil.
3) Alle løbere skydes i gang på samme tid ved fælles global nedtælling – søndag den 9. maj kl. 13.00. 
Du kan enten løbe derhjemme eller på ruten fra Østerbro Stadion i København. Alle kan være med – kørestolsbrugere såvel som løbere/gående.

Sådan fungerer appen

Du skal have appen med, når du løber. Appen giver dig løbende opdateringer på, hvor langt du har løbet, og hvor tæt den virtuelle mållinje-bil er på at indhente dig.

Wings for Life World Run har altså ikke en fastlagt distance, men derimod bestemmer dit eget tempo, hvor langt du vil løbe på dagen.

Med goal calculatoren kan du udregne, hvor lang tid du har til at løbe dit ønskede antal kilometer, og hvor hurtigt du skal løbe, før mållinjebilen indhenter dig. Jo længere du vil løbe, desto hurtigere skal du løbe.

Du kan hente Wings for Life World Run appen til både Android og iPhone.

Sådan gik det i 2019

I 2019 løb Ida Mathilde Steensgaard længst af alle kvinder med sine 29,6 km, og sikrede sig dermed en tur til en valgfri Wings for Life World Run-destination i 2020.
Det samme gjorde Brian Arreborg aka. Peanutbutterministeren hos mændene. Han løb 53,9 kilometer, hvilket gav ham en samlet 26. plads af alle løbere på global plan.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Wings for Life App Run København
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
3,15 km rundstrækning i Fælledparken og virtuel målstreg i din app
Søndag den 9. maj kl. 13.00 - 16.00

Sommer-atletikskole uge 26
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion
Uge 26: 29. juli - 2. juli

Se alle løb