Ny platform til videresalg af startnumre på vej

Som følge af flere og flere udsolgte løb og dermed også en hyppigere forekomst af køb og salg af startnumre, har vi i Sparta Atletik & Løb udviklet en ny og sikker platform til formålet.

Platformen går i luften i starten af februar, og vi anbefaler, at man venter med at købe og sælge startnumre til vores udsolgte løb, indtil man kan gøre det via den nye platform.

Hvordan fungerer det?

Når du ønsker at sælge dit startnummer logger du ind på resale-platformen, hvor du har mulighed for at sætte dit nummer til salg. Som køber sikrer det, at sælgeren er godkendt i vores system, og man derfor ikke risikerer at købe et falsk startnummer.

Behovet for en sikker resale-platform

Kort tid efter CPH Half blev udsolgt sidste år, dukkede der for første gang en ny type forespørgsler op på vores sociale medier: Folk der ville købe eller sælge startnumre til CPH Half. På trods af vi advarede på sociale medier, var der desværre nogle, som blev snydt i jagten på et af de eftertragtede startnumre.

Derfor er der behov for en sikker resale-platform, hvor man som sælger kan sætte sit nummer til salg, og hvor man som køber kan føle sig tryg i processen. I år blev CPH Marathon for første gang nogensinde udsolgt, og vores erfaring fra CPH Half er, der dukker et marked op, hvor folk vil lede med lys og lygter efter et af de eftertragtede startnumre.

Hold øje med siden her, hvor vi vil linke til platformen, så snart den er i luften. Vi linker også til den fra vores hjemmesider for Copenhagen Marathon og CPH Half.

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til os på [email protected], hvis du har spørgsmål.