Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på spørgsmål i forbindelse med dit medlemskab i Sparta eller ved tilmelding og deltagelse i Spartas løb. Savner du et punkt på listen, eller kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til [email protected].

For Spartas medlemmer

 • Klubtøjet kan købes i Spartas klubhus på

  Gunnar Nu Hansens Plads 11,
  2100 København Ø

 • Hvis du gerne vil være medlem af Sparta Løb, anbefaler vi, at du først deltager i en prøvetræning eller to. Vælg dit hold her eller skriv til [email protected] for at blive guidet ind på det rigtige hold for dig.

 • Hvis du gerne vil starte på et atletikhold i Sparta kan du finde relevant information og de forskellige hold her. Du kan også skrive til [email protected] for at blive guidet ind på det helt rigtige hold for dig.

 • Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af Sparta, bedes du sende en e-mail til [email protected].

Tilmeldning, levering og ordre

 • Du kan læse om alle Spartas løb samt tilmelde dig dem under fanen events. Klik dernæst på den blå knap “se mere”, hvor du har mulighed for at tilmelde dig og se relevant info tilknyttet den pågældende begivenhed.

 • Din tilmelding er gået igennem, når du modtager en bekræftelse på e-mail, dit navn fremgår af deltagerlisten, og beløbet er blevet trukket fra din konto. Du bedes kontrollere, at dette er tilfældet. Vær opmærksom på, at en kvittering fra MobilePay ikke altid er ensbetydende med, at tilmeldingen er fuldført.

 • Hvis du ikke kan finde dit navn på resultatlisten, eller hvis der er forkerte oplysninger på den, bedes du rette henvendelse til [email protected].

 • Startnumre til større løb skal som udgangspunkt afhentes på Expoen i dagende inden løbet.

  Ved mindre løb udleves starnumre som udgangspunkt i startområdet på løbsdagen.

  Du vil modtage yderligere information om afhentning af startnumre inden løbet.

 • Når du afhenter dit startnummer, skal du fremvise dit startkort og den tilhørende QR-kode, som du har modtaget på mail og/eller sms.

  Du har mulighed for at downloade QR-koden til din Wallet på mobilen, så det er nemt at fremvise den ved afhentning. Det er også muligt at printe QR-koden og medbringe det udskrevne dokument.

  Kan du ikke finde QR-koden i mailen bedes du tjekke, at billedevisning ikke er slået fra. For at aktivere dette skal du trykke på “vis billeder” øverst i mailen. Vises den fortsat ikke, har du mulighed for at oplyse dit navn og startnummer, som fremgår af dit startkort, så vi kan fremsøge din tilmelding i udleveringen af startnumre.

 • Onlinetilmeldingen er åben helt frem til løbsstart, såfremt der ikke er udsolgt.

  Ønsker du at tilmelde dig ved fysisk fremmøde kan du afhængig af event tilmelde dig i Informationen i startområdet på løbsdagen eller i Informationen på Expoen i dagene op til. Ved eftertilmelding i Informationen opkræves et eftertilmeldingsgebyr på 20 kr. som regel.

 • Du har mulighed for at ændre på dine personlige oplysninger efter tilmelding. Du logger ind via det link og med det brugernavn og password, som du har fået tilsendt per mail efter tilmelding.

  Hvis du ønsker at foretage en ændring, som ikke kan lade sig gøre i din tilmeldingsprofil, skal du kontakte kundeservice på [email protected].

 • I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har du som køber ikke fortrydelsesret, hvad angår køb af rekreative fritidsaktiviteter.

  Det er dog muligt til alle løb arrangeret af Sparta at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr.

  I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som Sparta ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

  Er du ved en fejl blevet tilmeldt til et løb to gange, bedes du rette henvendelse til kundeservice på [email protected]

Om deltagelse i Spartas løb

 • Der er bagageopbevaring til alle Spartas løb. Bagagen er under opsyn, men opbevaring er på eget ansvar.

 • Der er væskedepoter i målområdet samt let forplejning til alle Spartas løb, og på de længere distancer er der også væskedepoter undervejs på ruten. Det varierer fra løb til løb, hvilken type forplejning der tilbydes løberne.

 • Vi fraråder, at man løber med musik i ørerne, da det kan være svært at høre advarsler fra de øvrige løbere. Desuden er tilskueropbakningen og underholdningen til mange af løbene en stor del af løbsoplevelsen, som det vil være en skam at gå glip af.

 • Det er ikke tilladt at løbe med en andens startnummer, da det skaber problemer i forhold til tidtagning, resultatservice og kåring af vindere. Desuden er det af sikkerhedsmæssige hensyn vigtigt, at man som deltager er registreret med korrekte oplysninger. Uretmæssig brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.

  Man kan i stedet overdrage sit startnummer til en anden løber ved at logge ind på sin tilmeldingsprofil. Bemærk at overdragelser behæftes med et gebyr.

 • Medbringelse af særligt udstyr, herunder løbevogne, er kun tilladt efter forudgående aftale med arrangørerne. Alle, der løber med løbevogn, skal udvise størst mulig hensyn og til enhver tid respektere officials instrukser, herunder også eventuelle anvisninger om placering i feltet.

 • Vi henstiller til, at man undgår at løbe med babyjoggere pga. risiko for ekstreme vejrforhold, kraftige lydindtryk eller på anden måde forhold, der kan være voldsomme for små børn.

  Det er ikke tilladt at løbe med babyjogger til DHL Stafetten.

 • Det er årgang, der afgør, hvilken aldersklasse man tilhører.

  Du kan finde din aldersklasse ved at trække dit fødselsår fra det nuværende år.

  Eksempel: Født 1997 og skal løbe i år 2022 = 2022-1997 = Aldersklasse 25

  Aldersklasser er normalt delt op i:
  20-24
  25-29
  30-34
  35-39
  osv. med mindre andet er oplyst.