Løbetræning

Sparta tilbyder alsidig og struktureret løbetræning på mange forskellige niveauer alle dage i ugen. Her kan du udvikle dig i et socialt fællesskab.

Find et løbehold

Der er både plads til dig, der er ambitiøs, og dig, der blot vil træne 1-2 gange i ugen. Vi har mere end 25 faste løbehold og træningstilbud samt et skræddersyet 10-ugers begynderforløb med opstart tre gange om året.

Kom og løb med – det er gratis at prøve.
Har du brug for hjælp til at finde det rigtige hold, er du velkommen til at skrive til [email protected], som vil guide dig ind på et hold, der passer til dig.

Kom godt i gang med løb

Hvis du er ny i løbe-gamet eller gerne vil i gang igen efter en pause fra løbeskoene, så er vores Kickstart-hold helt sikkert noget for dig. Her starter vi fra bunden med træning, der består af skiftevis løb og gang.

Forløbet varer 15 uger, og undervejs vil du få en masse værktøjer til opvarmning, udstræk, teknik, styrketræning, motivation og meget mere.

Lyder det som noget for dig? Så hop ind på siden, hvor du kan læse meget mere.

Træn op til en 5 km med Sparta

Har du et mål om at kunne løbe 5 km?

Klubtøj

Se vores store udvalg af Sparta klubtøj fra shorts til regntøj.

Medlemskab

Bliv en del 
af Spartas løbefællesskab

I Sparta får du kvalitetstræning i et socialt fællesskab, der rykker dig og bringer dig tættere på dine mål – uanset om du træner for sundheden, for supertider eller for det sociale.
Prøv at løbe med – det er gratis første gang