Vil du begynde at løbe? Kom med på 10 ugers begynderhold


Begynderholdet er både for dig, der ikke har løbet før, dig, der gerne vil i gang igen, og dig, der gerne vil lære at løbe rigtigt.

Tre gange om året starter Spartas 10 ugers begynderprogram. Her står dygtige løbetrænere klar med åbne arme for at lære dig at finde både teknikken og glæden ved løb. De 10 uger afsluttes med et 5 km løb i Fælledparken og efterfølgende fejring med bobler.

Onsdag d. 10. april kl. 17.30 starter vi op igen. Vi mødes i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7, og så starter man stille og roligt op derfra.

Løb giver energi, velvære og samhørighed

57-årige Magnolia har netop gennemført begynderholdet, der startede op i januar 2024. Hun har tidligere løbet en del, men har i en årrække haft svært ved at finde motivationen. Med hjælp fra en veninde, der tog hende med på Spartas begynderhold, er motivationen tilbage, og Magnolia er ikke i tvivl om, at løb gør hende godt.

”Det giver rigtig meget energi og en følelse af velvære og noget samhørighed. Det er en feel good-følelse, lige så snart jeg har fået tøjet på og er på vej herind. Noget livskvalitet giver det – mere end noget andet. Og noget glæde, der varer flere dage,” siger Magnolia.

Også 60-årige Sebastian har genstartet sin løbeglæde. Han skulle tilbage efter en skade, og han har med hjælp fra trænerne lært at løbe med bedre teknik for at undgå flere skader.

”Jeg kan godt løbe 5 km, men jeg ville gerne lære at løbe med bedre teknik, så jeg ikke får skader. Det er lykkedes, det går fint, og jeg har ingen skader, så nu skal jeg løbe videre på Next Level,” fortæller Sebastian.

Du kan også være med

Sidder du derhjemme og tænker, at du ikke kan opnå at løbe 5 km – enten på grund af manglende kondition, fysisk evne eller motivation, så har Magnolia et budskab til dig:

”Hvis man tænker, man ikke kan begynde at løbe, så vil jeg sige, at det er bare en overbevisning, man har. For man kan sagtens. Du skal bare have et par gode sko, og så bliver man fulgt og bliver en del af et hold, hvor alle starter på nogenlunde lige fod. Bare mød op!”

Se mere og tilmeld dig her: