fbpx
youtube facebook instagram Flickr Hent CPH Half Appen
  • en

DHL Stafetten Kbh afholdes for 41. gang fra den 29. august - 2. september 2022

Tilmeldingen åbner i foråret. Følg med på Facebook.com/spartalob for mere information

Forside

Nyheder

DHL Stafetten: Mangler I jeres startnumre?
Hvis I ikke har modtaget jeres startnumre senest dagen før jeres løbedag, er der ingen grund til panik. Læs mere her.
DHL Stafetten: Sådan ser I jeres løbetider
Hvilket hold var det hurtigste i firmaet? Se LIVE resultater i DHL Stafetten appen eller på sparta.dk/dhl.
DHL Stafetten Kbh er i fuld gang – festen fortsætter til 7. september
Verdens hyggeligste DHL Stafetten løber igen, og kollegahyggen er i højsædet i Fælledparken fra 1. – 7. september.
DHL Stafetten københavn 2021
Download DHL Stafetten appen og få mere ud af stafetten
Med DHL Stafetten Kbh appen har du interaktivt kort og resultater lige ved hånden. Læs mere her.
Naboinformation: DHL Stafetten, landskamp og koncert i Parken
Onsdag den 1. september starter DHL Stafetten Kbh, og samtidig er der landskamp i Parken. Læs mere om her, hvad det betyder for trafikken på og omkring Fælledparken/Østerbro.
DHL-Nyhed! Nu er der kolde fadøl og sodavand fra Tuborg i madkassen
I år kan alle deltagere i DHL Stafetten slukke tørsten med en kold fadøl eller sodavand fra Tuborg. Kopperne skal returneres og genbruges, så vi undgår emballagespild. 
DHL Stafetten flyttes to dage og kommer uden om restriktioner
DHL Stafetten blev skåret midt over af udfasningsaftalen. Derfor skubbes årets firmastafet i Fælledparken to dage frem og afholdes nu over 5 hverdage fra og med onsdag den 1. september. Læs mere her.
DHL Stafetten Kbh 2021 skubbes to dage
DHL Stafetten 2021 – hvad med corona?
Er I i tvivl om, hvorvidt corona kan få indflydelse på jeres planlægning af DHL Stafetten 2021? Få svar her.
Tak for i år – vi ses til DHL Stafetten 2022
Vi glæder os til at løbe og gå med jer i 2022.
DHL Stafetten 2021
DHL Stafetten 2020 er aflyst
Efter flere overvejelser med en ny dato for DHL Stafetten København har vi valgt at aflyse årets arrangement. I starten af april blev forbuddet rettet mod større forsamlinger forlænget til og med august. Det betød også, at vi ikke kunne afholde DHL Stafetten København i det sædvanlige format som ønsket i august. Men vi har […]

Praktisk

Her kan du finde de vigtigste praktiske informationer om DHL Stafetten København, som afvikles fra 1. – 7. september (weekenden undtaget)

Sådan kan I deltage i DHL Stafetten København


Klik her for at komme til forsiden af sparta.dk/dhl, hvor I kan tilmelde jeres hold.

Tilmeldingen åbner den 8. april og er åben frem til løbsstart, såfremt der fortsat er ledige startnumre/teltpladser. Nogle dage plejer at blive udsolgt, men ellers er det muligt at tilmelde sig i informationen i Fælledparken på dagen.


Tid & sted 

DHL Stafetten København 2021 afholdes i Fælledparken over fem hverdage:

onsdag den 1. september
torsdag den 2. september
fredag den 3. september
mandag den 6. september
tirsdag den 7. september


Pris

Prisen er kr. 750,- per stafet- eller walkhold inkl. årets DHL-madkasse.

Jf. dansk lovgivning er startgebyr på dansk amatøridræt fritaget for moms. Der pålægges derfor kun moms på administrationsgebyret (20 kr. per ordre, ikke per hold).

Telte bookes separat hos Stafettelt

Prisen er 1060 kr. (ex moms) for et telt inkl. borde og bænke til 8 personer.


Distancer & rute

Man kan vælge mellem stafet og walk. Når man løber stafet, løber hver af holdets deltagere 5 km, indtil hele holdet har været igennem. På walkholdene følges alle 5 deltagere ad i samlet flok på en 5 km rute.

Walkruten er adskilt fra stafetruten og har sit eget start- og målområde i udkanten af teltbyen. Langs begge ruter er der masser af musik og underholdning.

Se rutekort her


Corona

Alle restriktioner ifm. motionsevents er ophævet fra 1. september. Derfor vil der ingen restriktioner være til DHL Stafetten Kbh 2021. Vi opfordrer dog alle deltagere til at udvise hensyn og holde god hygiejne. Vi stiller bl.a. håndsprit til rådighed – brug det gerne ofte og grundigt.


Starttider

Stafetholdene skydes i gang kl. 18.00, hvor første løber fra stafetholdene med startnumre 1-250 sendes afsted. Der er i alt 22 starter med et minuts mellemrum frem til ca. kl. 18.20.

Walk-holdene skydes i gang hver aften kl. 18.30 – 18.45 i mindre grupper. Alle fem deltagere på et walk-hold starter samtidigt og følges i mål.

Kom i god tid, så I kan finde jeres plads i startbåsene!

Se alle starttider her


Udsendelse af startnumre

Startnumre sendes ud med posten 1-2 uger før I skal løbe. Startnumrene fastgøres med klæb (ikke sikkerhedsnåle).

Hvis man ikke modtager sine startnumre, skal man henvende sig i Spartas Informationstelt (ved madkasseudleveringen) fra kl. 16.00 på løbsdagen. Her vil alle, der ikke har modtaget deres numre, få nye løbsnumre og depecher.


Depeche

Depechen, som man løber med i hånden, er et tykt stykke karton, som man selv skal rulle sammen. Første løber/en fra walk-holdet skal medbringe depechen til start. 

Tidtagningschippen er placeret i depechen og registrerer både holdets samlede tid og individuelle løbetider.

Depechen er vedhæftet holdets startnumre og er knyttet til de startnumre, som den er hæftet sammen med.

Se hvordan depechen rulles sammen, så den er klar til brug her


Tidtagning 

Der registreres både samlede holdtider og for stafetdeltagerne også individuelle løbetider. Tidtagningschippen sidder i depechen, som følger hver løber (eller hele walk-holdet) fra start til mål.

Sådan måles tiderne:

Holdtid: Samlet tid fra første løber krydser startstregen, til sidste løber krydser målstregen, dvs. inkl. skiftetid.
Individuel tid: Tiden fra en løber krydser startstregen, til han krydser målstregen, dvs. uden skiftetid.


Startnumre

Alle løbere og walk-deltagere skal placere startnummeret synligt på brystet, så officials kan guide alle deltagere korrekt i skiftezonen.

Startnumre fastgøres med klæb (der medfølger derfor ikke sikkerhedsnåle).

Det er vigtigt, at man løber med det startnummer, der passer til den tur, man løber. Walk-startnumre er markeret med et W.

Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumre på for de ture, man løber. Skal man løbe en ekstra tur, drejer man til venstre eller højre lige inden målportalen og videre ud af skiftezonen.


Resultater

Resultater kan ses live på sparta.dk/dhl, i DHL Stafettens Kbh appen og i resultatvisningsteltet i Fælledparken.


Skiftezonen

Skiftezonen er det område, hvor alle løbere starter og løber i mål, og hvor løberne giver depechen videre til holdets næste løber. Man må kun opholde sig i skiftezonen, når det er ens tur til at løbe.

Skiftezonen er inddelt i startbåse – find jeres vha. de opstillede skilte med startnummer-intervaller. Se også nummerintervaller på rutekortet.

Walkholdene har deres eget start- og målområde.

Se rutekort her


Tilmeldingsprofil

Den person, der har tilmeldt holdet, har fået tilsendt login-oplysninger til holdets tilmeldingsprofil. I tvivl om hvordan I logger ind? Læs mere i FAQ’en her

I tilmeldingsprofilen kan I til enhver tid ændre eller tilføje i holdets informationer – både før og efter løbet. I kan fx redigere holdnavne, deltagernes navne eller holdklasse (mix-hold, kvinder eller mænd). 

I kan ændre fra walk til stafet eller omvendt indtil den 4. august 2021.


Holdklasse

Alle hold har angivet en holdklasse i forbindelse med tilmeldingen – enten 5 mænd, 5 kvinder eller mix M/K. Hvis I ikke specifikt har valgt en holdklasse, vælges der automatisk mix M/K.

Hvis jeres holdsammensætning ændrer sig, kan I til enhver tid ændre dette på holdets tilmeldingsprofil.


Madkasser, snackkasse og Meyers

Holdets DHL-madkasse afhentes i Spartas Udleveringstelt ved indgangen fra Øster Allé mellem kl. 16.30 og 20.00. For at få udleveret madkassen skal man aflevere den madkassekupon, som hvert hold får tilsendt inden løbet.

Se indholdet i DHL-madkassen her

Hvis I ønsker en mindre madkasse, kan I ved udleveringen vælge snackkassen i stedet. Den indeholder det samme som madkassen, men uden brød og pålæg. Uafhentet mad bliver doneret til fødevareBanken.

Har I bestilt mad fra Meyers, skal dette også hentes i udleveringsteltet ved siden af informationen fra kl. 16.30 på dagen. Maden er tilberedt og pakket til hold a 5, og der medfølger bæredygtigt bestik.


Tuborg leverer drikkevarer til alle hold

I år kan alle deltagere i DHL Stafetten slukke tørsten med en kold fadøl eller sodavand fra Tuborg. Kopperne skal returneres og genbruges i opstillede beholdere på pladsen, så vi undgår emballagespild. 

I mad- og snackkasserne vil der være 5 drikkekuponer – én til hver deltager på holdet – som kan indløses enten til 1 fadøl eller 1 sodavand per deltager. Foretrækker I at nyde et glas af den velkendte rødvin sammen, skal holdet indløse ALLE 5 kuponer til en karton økologisk rødvin.

Alle drikkevarer – også rødvin – skal afhentes i Tuborgs serveringsboder på pladsen, hvor der også kan købes drikkevarer hele aftenen til følgende priser:

1 Fadøl:                                      kr. 40,- (=1 voucher)
5 fadøl:                                     kr. 180,- (= 5 vouchers)
1 vand:                                        kr. 20,-
5 vand:                                       kr. 80,-
1 karton økologisk rødvin:     kr. 80,- (= 5 vouchers)


Bestil telt

Telt bookes separat hos Stafettelt på stafet.dk. Stafettelt står for udlejning og opbygning af teltbyen, og ved bestilling af telt medfølger også borde og bænke. For mindre grupper er der mulighed for at få et telt med fælles grill. Teltlejren tilpasses de til enhver tid gældende corona-retningslinjer, hvilket man løbende vil modtage nærmere information.
Man har også mulighed for at medbringe sit eget telt og opstille det i et af de tre privattelt-områder (se kort). Her kan der ikke reserveres plads på forhånd.
Prisen for 8 personer inkl. borde og bænke er kr. 1060,- ex. moms.
Har I spørgsmål om booking af telt eller til jeres teltbestilling, kontakt Stafettelt her

Miljø og affald

Hos DHL Stafetten ønsker vi at passe på miljøet, og vi tager hele tiden små skridt i den rigtige retning. Bl.a. har vi afskaffet engangsplast og erstattet det med træbestik og bionedbrydelige papkrus. Med jeres hjælp kan vi gøre det endnu bedre.

Sådan kan I hjælpe:

  • Tag ikke mere emballage med til eventet, end I har brug for – hverken mad eller emballage.
  • Undgå så vidt muligt engangsplast og vælg i stedet genanvendeligt eller bionedbrydeligt materiale.
  • Ryd op efter jer og indsaml jeres skrald i den affaldssæk, der findes i madkassen.
  • Saml jeres pap og flasker sammen og undgå at blande det med andet skrald.
  • Genbrug jeres løbetrøjer år efter år.

Tak, fordi I hjælper os med at hjælpe miljøet.

Læs mere om, hvad DHL Stafetten gør for at passe på miljøet


Overskydende madkasser

Alle DHL-madkasser, der ikke bliver afhentet, doneres til Fødevarebanken.


Bil- og cykelparkering

Det kan være vanskeligt at finde parkeringspladser omkring Fælledparken. Trafikken er tæt, og der kræves betaling hele døgnet. Tag derfor bus, tog eller cykel så vidt muligt og køb evt. en Eventbillet (se nedenfor). Cykler skal parkeres uden for Fælledparken i de særlige cykelparkeringsområder, som fremgår af kortet.

Sparta tager ikke ansvar for evt. parkeringsafgifter i forbindelse med parkering, og vi henstiller til at man altid selv undersøger gældende parkeringsregler.


Cykel, babyjoggere m.m. 

Det er ikke tilladt at medbringe babyjoggere, klapvogne, cykler, hunde eller lignende til DHL Stafetten.


Holdfoto

Få et gratis holdfoto i fototeltet på stævnepladsen. Fototeltet ligger lige ved skiftezonen (markering fremgår af oversigtskortet) og har åbent hver dag fra kl. 17.00 til 21.30.


Arrangør

DHL Stafetten er arrangeret af Sparta Atletik og Løb siden 1981, hvor stafetten blev afholdt for første gang. Senere bredte konceptet sig til andre byer, hvor andre lokale arrangør afholder eventet.

DHL Stafetten i København er med 125.000 deltagere og fem løbsdage det største motionsløb i verden. DHL Stafetten er sponsoreret af transport- og logistikfirmaet DHL i mere end 20 år.

Pladsstatus

Startnumre

Teltplads

Onsdag den 1. september

Ledig

Udsolgt

Torsdag den 2. september

Ledig

Udsolgt

Fredag den 3. september

Ledig

Udsolgt

Mandag den 6. september

Ledig

Ledig

Tirsdag den 7. september

Ledig

Ledig

Ledig

Ledige startnumre og garanti for eget telt/teltrum

Få pladser

Få startnumre / fællestelt eller visse teltstørrelser udsolgt

Udsolgt

Ingen disponible startnumre eller teltpladser
Start din tilmelding til DHL Stafetten Kbh her

Starttider

Stafet

Første løber på stafetholdene sendes afsted i bølger jf. oversigten nedenfor. Her kan I se, hvornår første løber på jeres hold skal starte.

Hvis der ikke er fyldt op i alle startbåse, laves der en opsamling, og de sidste hold vil blive sendt af sted lidt tidligere end anført – så vær ved starten i god tid.

Startnummer Starttid / kl.
1 – 250 18.00
251 – 500 18.01
501 -750 18.02
751 – 1000 18.03
1001 – 1250 18.04
1251 – 1500 18.05
1501 – 1750 18.06
1751 – 2000 18.07
2001 – 2250 18.08
2251 – 2500 18.09
2501 – 2750 18.10
2751 – 3000 18.11
3001 – 3250 18.12
3251 – 3500 18.13
3501 – 3750 18.14
3751 – 4000 18.15
4001 – 4250 18.16
4251 – 18.17

Walk

Walk-holdene sendes afsted i bølger fra kl. 18.30 – 18.45 fra start- og målområdet tættest ved Frederik V’s vej.

Startnummer Starttid / kl.
7001 – 7250 18.30
7251 – 7500 18.35
7501 -7750 18.40
7751 – 18.45

Madkasse

Udlevering af mad- eller snackkasser

Hvert hold får en DHL-madkasse eller en snackkasse med lækkerier, som mætter, frister og slukker tørsten.

Mad- og snackkasser udleveres mellem kl. 16.30 og 20.00 i Spartas udleveringstelt mellem skiftezonen og udgangen mod Øster Allé / Parken. Se placering på kort

For at få holdets mad- eller snackkasse udleveret, skal man indløse madkassekuponen, som findes i kuverten med startnumre.

Indhold i madkassen

Madkasserne er fyldt med lækkerier, der både frister, mætter og slukker tørsten. Og i år er der en forfriskende nyhed fra Tuborg i madkassen!

Man har nemlig mulighed for at erstatte madkassens rødvin med en kold fadøl eller en sodavand fra Tuborgs serveringsboder. I mad-/snackkassen finder I 5 drikkekuponer, som hver deltager kan indløse i Tuborgs serveringsboder til enten 1 fadøl eller 1 sodavand per deltager.

Madkassen indeholder følgende:

5 stk. chokoladebarer fra Mars
1 liter Postevand i miljøvenlige kartoner
1 pose tortillachips fra Frankful m. dip
1 pose Vanillas fra Pågen
1 pk. Surdegs goda brød fra Pågen
1 pk. økologisk oksespegepølse fra Salling Group
1 pk. økologisk hummus fra Salling Group
1 pk. Vores kyllingebryst
1 pk. Buko flødeost, gul pikant
1 pk. Digestive kiks
5 stk. 100% plastfri drikkekrus
2 træknive og en bæredygtig
1 fakkel
1 affaldssæk
5 vouchers til 1 fadøl/1 sodavand fra Tuborg eller 1 liter økologisk rødvin (indløses i Tuborgs boder på pladsen)

Snup en mindre snackkasse

Snackkassen er for den lille sult og til jer, der gerne vil have alle de lækre snacks, kiks, chokolade og drikkevarer som i madkassen, men godt kan undvære pålægsvarer og brød (surdejs goda brød, spegepølse, hummus, kyllingebryst og Buko ost).

Hvilken kasse I ønsker, vælger I blot på dagen ved udleveringen. De madvarer, der ikke udleveres, bliver doneret til fødevareBanken, som fordeler dem til socialt udsatte.

Madkasse med omtanke

Vi arbejder hele tiden på at gøre DHL Stafetten mere bæredygtig og minimere påvirkningen på vores miljø. Derfor …

  • … er madkassen lavet af 70% genbrugspap
  • … vælger vi fortrinsvis madvarer, som er bæredygtigt produceret
  • … er der ingen engangsplast i madkassen, men træbestik og plastfri, bionedbrydelige papkrus
  • … donerer vi overskydende madvarer til fødevareBanken

Læs mere om alle vores bæredygtighedstiltag ved DHL Stafetten

Køb picnic-menu fra Meyers

Forudbestil en lækker picnic-menu fra Meyers, som I nemt kan anrette og nyde, efter I har løbet. Maden pakkes til hold a 5 personer, og der medfølger bæredygtigt træbestik. Drikkevarer og dessert kan tilvælges, og der kan foretages ændringer helt indtil den 26. august kl. 12.00.

I afhenter det hele i Meyers udleveringstelt ved siden af informationen fra kl. 16.30 på dagen.

Bestil jeres menu fra Meyers her

FAQ

Her kan du finde svar på de mest typiske spørgsmål om DHL Stafetten København.

Find de vigtigste praktiske informationer her eller gå til forsiden af sparta.dk/dhl

Kan du ikke finde svar her, så send en mail til [email protected]

DHL Stafetten - Bestilling og priser

Hvad koster et hold?
Det koster 750 kr. pr. stafethold eller walkhold. Et hold er på 5 personer. Prisen inkluderer startnumre og årets DHL-madkasse eller snackkasse. Telt med bord og bænke skal bestilles separat – læs mere nedenfor.


Hvad er forskellen på et stafethold og et walkhold?
På et stafethold er man 5 løbere, der hver løber 5 km på skift. På et walkhold er man 5 deltagere, der går samlet og følges ad hele vejen fra start til mål på en rute, der er adskilt fra løberuten.

Ruterne “snitter” dog hinanden flere steder, således at både walkere og løbere kan få mulighed for at heppe på hinanden og opleve musik og underholdning undervejs.


Hvordan tilmelder vi vores hold?
I skal tilmelde de stafet- eller walkhold, I ønsker at deltage med, online. Når I har tilmeldt jeres hold, modtager I en bekræftelse pr. mail.

Efter tilmelding har I stadig mulighed for at skifte fra stafet til walk eller omvendt indtil den 4. august. Hvis I er mere end 25 hold, kan I få en virksomhedsaftale, der gør det nemmere for jer at tilmelde mange hold. Læs mere nedenfor.


Kan vi ændre holdinformationer efter tilmelding?
I løbet af tilmeldingsproceduren har I mulighed for at indtaste alle informationer om jeres hold.

Hvis I har mange hold, eller ikke har mulighed for at indtaste alle informationer med det samme, kan I bagefter og til enhver tid logge ind på jeres tilmeldingsprofil og ændre jeres holds informationer, herunder holdnavn og holdklasse eller tilføje navne på jeres holds deltagere.

Fristen for at skifte mellem stafet og walk er den 4. august.


Skal vi også bestille telt?
Hvis I ønsker et telt i teltbyen, skal I bestille dette separat hos Stafettelt, som står for opbygningen af teltbyen til DHL Stafetten Kbh. Et telt til 8 personer møbleret med borde og bænke koster kr. 1060,- ex. moms.

Afhængigt af antal hold, kan I få jeres eget telt eller et telt, som I deler med andre. Mindre grupper har også mulighed for at få et telt med fælles grill.

Hvis I er en mindre gruppe og foretrækker at tage jeres eget telt, pavillon eller tæppe med, kan I gratis lave en lejr i et af de tre privatteltsområder (se på kort). Her er det ikke muligt at bestille plads.


Hvad indeholder DHL madkassen eller snackkassen? 

DHL-madkassen er fuld af gode og nærende madvarer og lækkerier – brød, pålæg, søde sager, vand og rødvin m.m., så hele holdet kan tanke op med energi, inden I skal ud og løbe eller gå. Hvis I ikke ønsker at få brød og pålæg med i kassen, kan I vælge en mindre snackkasse.

I vælger mellem madkassen eller snackkassen ved udleveringen.

Uafhentet mad holdes på køl og doneres efterfølgende til fødevareBanken, så intet mad går til spilde.


Hvordan tilmelder vi mange hold?
Er I mere end 25 hold, kan I med fordel oprette en virksomhedsaftale. Den gør det nemmere for jer at administrere tilmelding og betaling og giver jer mere fleksibilitet. Skriv til [email protected] eller ring tlf. 3526 6900 for at høre nærmere.


Skal vi indtaste navne på alle holddeltagere?
I har mulighed for at indtaste navne på alle fem holddeltagere, således at jeres navne fremgår af resultatlisten. Hvis I ikke indtaster navne, vil der blot stå ‘deltager 1’, ‘deltager 2’ osv.


Kan vi se, hvor mange startnumre og teltpladser der er tilbage?
Følg den aktuelle pladsstatus her, hvor der angives om der enten er god plads, få pladser eller udsolgt på hhv. startnumre og telte.

Vi anbefaler, at I bestiller telt, inden I tilmelder jeres stafet- eller walkhold.


Hvornår modtager vi startnumre?
Startnumre til både stafet- og walkhold sendes ud med posten ca. 7-10 dage før løbet.

Udover startnumre modtager I en depeche (læs mere nedenfor), praktisk information samt én madkassekupon pr. hold, som I kan ombytte til en DHL-madkasse eller snackkasse i Spartas udleveringstelt i Fælledparken.


Vi har ikke modtaget vores startnumre. Hvad gør vi? 
Startnumre kan desværre blive fanget i posten, selvom vi gør vores bedste for at sende dem afsted i god tid.

Hvis I på løbsdagen ikke har modtaget jeres startnumre, vil det aldrig betyde, at I ikke kan deltage. Ring til os på 3526 6900, hvis I mangler startnumre til mange hold, eller henvend jer i informationen i Fælledparken fra kl. 16.30 alle løbsdage – så kan vi altid hjælpe jer med nye startnumre.


Hvordan får vi vores depeche (stafetpind)?
Sammen med startnumrene modtager alle hold også depechen, som jeres hold skal løbe eller gå med. Depechen er en engangsdepeche, som er hæftet sammen med og knyttet til lige præcis jeres startnumre. Første løber på holdet skal huske at medbringe depechen til start.


Kan vi betale per faktura?
Betaling kan ske med flere typer betalingskort. Har man ikke mulighed for at betale med kort, kan man selvfølgelig modtage en faktura eller EAN-faktura.


Hvornår skal jeg senest tilmelde mit hold?
DHL Stafetten er et populært arrangement for mange virksomheder. Det er derfor en god ide at bestille startnumre og teltplads så hurtigt som muligt, særligt hvis I har specielle ønsker til løbedag, starttid eller teltplacering. Såfremt der stadig er ledige løbsnumre, er det dog muligt at bestille helt op til løbet eller sågar i informationen fra kl. 16.30 på dagen.


Vi er blevet flere løbere. Kan vi tilmelde flere hold?

Så længe vi stadig har ledige løbehold, kan I altid bestille flere hold. Står I pludselig med et ekstra hold, kan I f.eks. tilmelde holdet aftenen før og blot afhente startnumrene i informationen på løbsdagen. I kan også eftertilmelde ekstra hold i informationen, hvis der er ledige startnumre. Kom blot i god tid i tilfælde af kø.


Vi er 8 løbere. Hvor mange hold skal vi tilmelde?
Find en eller flere friske løbere, der vil løbe en ekstratur – man må faktisk løbe så mange ture, man har lyst til. Eller sats på, at I kan lokke nogle flere med, når dagen nærmer sig. Jeg stafethold SKAL løbe i alt 5 omgange.

Obs! Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumre på for de ture, man løber.

Et walkhold består ligesom et stafethold også af maks. 5 deltagere, men det betyder ikke noget, hvis I er færre.

DHL Stafetten - Log-in og adgangskode

Skal jeg bruge login og password til at tilmelde hold?

Nej.

Hvis I har en virksomhedsaftale (kan oprettes for firmaer med mere end 25 hold ved henvendelse til [email protected]), skal du bruge et login.


Får jeg et login, når jeg tilmelder hold?

Når du har tilmeldt et eller flere hold, genereres der et login til din tilmeldingsprofil. Login-oplysningerne får du tilsendt i en bekræftelsesmail umiddelbart efter tilmelding.


Hvad skal jeg bruge mit login til tilmeldingsprofilen til?

Med et login kan du logge ind på din tilmeldingsprofil og ændre i jeres holdinformationer efter tilmelding – og også efter løbet. I kan fx ændre holdnavne og holdklasse eller tilføje / ændre navne på holddeltagere m.m.


Jeg har ikke noget login til mit holds tilmeldingsprofil. Hvad gør jeg?

Den person, der foretager tilmeldingen af et hold, får tilsendt loginoplysninger per mail, så I kan logge ind og foretage ændringer efter tilmelding.

Hvis du som holddeltager / holdansvarlig ønsker login til holdets profil, skal du kontakte den person i jeres virksomhed, der har foretaget tilmeldingen af jeres hold.


Jeg har glemt mine login-oplysninger. Hvad gør jeg?

Klik dig ind på sparta.dk/dhl under ‘holdprofil’ eller brug linket til din tilmeldingsprofil, som du har fået i din bekræftelsesmail. Her kan du vælge at få tilsendt et nyt password.

Hvis du oplever problemer, så kontakt kundeservice på [email protected] eller tlf. 3526 6900.

DHL Stafetten - Start og mål

Hvornår starter stafetten?

Første løber på stafetholdene (startnumre 1 – 250) sendes afsted kl. 18.00. Herefter sendes der 250 hold afsted med 1 minuts mellemrum. Stafetstarterne tager cirka 20 minutter.

Walkdeltagerne sendes afsted i mindre grupper fra kl. 18.30 – 18.45, og hele walkholdet følges ad fra start til mål. Walkruten har eget start og mål.

Se starttider for alle hold her


Hvor starter stafethold og walkholdene fra? 

Stafetholdene starter i den store skiftezone tæt på søen ved springvandet (i den nordlige ende af Fælledparken).

Walkholdene har eget start- og målområde i den sydlige ende af Fælledparken (ovre mod Rigshospitalet).

Se oversigtskort her


Hvor får vi vores depeche / stafetpind?

Depechen, som skal afleveres fra løber til løber, er en engangsdepeche, som fremsendes sammen med startnumrene.

Det er vigtigt, at første løber (og en af walkdeltagerne) medbringer depechen til start.

Depechen er et tykt stykke karton, som skal rulles sammen inden løbet. Depechen er knyttet til de startnumre, den er hæftet sammen med. Der er tale om en engangsdepeche, som kan smides ud efter målgang.

Skulle I have glemt jeres depeche, så henvend jer i Spartas information på løbsdagen.


Hvilke løbetider registreres?

Foruden holdets samlede tid registreres der også individuelle løbetider via en tidtagningschip, som er placeret i depechen.

De individuelle løbetider fremgår af resultatlisten. Hvis I ønsker at jeres navne skal fremgå, skal I selv angive navne på jeres holddeltagere. Dette kan I gøre, når I tilmelder jer, eller senere ved at logge ind på holdets tilmeldingsprofil og tilføje navnene.


Hvordan finder jeg næste løber på mit hold, når jeg har løbet mine 5 km?

Efter målstregen er der officials, som guider dig den rigtige vej ind i skiftezonen. Løb videre hen til den bås, som passer til dit startnummer, få kontakt med din kollega og overdrag depechen. Der er to udgange fra skiftezonen. Kun sidste løber på holdet skal igennem målportalen.

Obs! Husk at løbe med de rigtige startnumre, så kan officials guide jer korrekt, og I undgår misforståelser i skiftezonen og tab af dyrebare sekunder.

Løber man mere end en tur for holdet, så tag alle startnumre på fra starten. Så er officials ikke i tvivl om, at du skal videre ud på endnu en omgang, og ikke i mål.


Er der væskedepoter på ruten?

Der er væskedepoter, når du forlader skiftezonen, efter du har løbet. Der serveres vand og High5 energidrik.

DHL Stafetten - Kørsel i parken

Må vi køre inde i Fælledparken?
Ja, i begrænset omfang. Bemærk, at det ALDRIG er tilladt at køre på græsset eller på løbetæpperne.


Hvornår kan vi komme ind i Fælledparken?
Der er indkørsel hver dag fra kl. 14.00 enten fra Øster Allé (langs Idrætsparken) eller Frederik V’s vej (ved Rigshospitalet). Der lukkes for al indkørsel kl. 16.30, og alle biler skal være ude igen kl. 17.00, inden eventet starter.


Kan vi parkere bil eller trailer tæt på vores teltplads?
Nej. Aflæsning er selvfølgelig tilladt, men alle biler og trailere m.v. SKAL være ude af Fælledparken inden kl. 17.00. Benyt de omkringliggende parkeringspladser uden for parken, og husk at købe parkeringsbillet.


Hvornår kan vi komme ind med bil og afhente vores ting?
Indkørslen til Fælledparken åbner igen kl. 22.00. Det er under ingen omstændigheder muligt at komme ind i parken før dette.


Vores cateringleverandør siger, han har brug for at komme helt hen til vores teltplads med sin bil?
Nogle teltpladser er tæt på kørestier og andre lidt længere væk. Medbring sækkevogn el.lign. til at transportere mad og forsyninger det sidste stykke hen over græsset. Der vil IKKE blive givet dispensation til at afvige fra de her beskrevne regler.


Kan vi ikke bare lige hurtigt køre hen over græsset, så vi ikke skal gå så langt?
Nej. Det er på ingen måde tilladt at køre på græsset i bil, varebil eller lastvogn, uanset hvilken begrundelse man måtte have.


DHL Stafetten - Markedsføring og udstyr

Må vi medbringe flag og bannere?

I er velkomne til at medbringe skilte, flag, bannere og andet til at pynte jeres teltlejr med. Dog skal I tænke på jeres naboer og sikkerheden med frie flugtveje.


Må vi vise de andre løbere vores nye og spændende produkt?
Nej, aktiv markedsføring, sampling osv. er under ingen omstændigheder tilladt.


Kan vi annoncere ved DHL Stafetten?
Der er visse muligheder for at annoncere i forbindelse med DHL Stafetten. Skriv til [email protected] for at høre mere om jeres muligheder.


DHL Stafetten - Strøm og grill

Findes der strøm i teltlejren?
Ja. Bag ved alle teltblokke er der tavler med fri mulighed for få strøm. Husk kabeltromle (anbefalet længde min. 40 m) for at være sikker på, at I kan føre strømforsyning hen til jeres plads.


Kan vi få strøm til vores fadølsanlæg?
Ja. Husk at varsle jeres leverandør om, at de skal have en ekstra lang ledning med.


Må vi medbringe live musik?
Ja, det må I gerne. Vi henstiller selvfølgelig til, at I tager hensyn til jeres naboer.


Må vi medbringe grill?
Ja. Vi opfordrer til, at man om muligt anvender gasgrill og i videst muligt omfang udviser hensyn til både løbere og tilskuere. Anvender I kulgrill, skal grillen tændes op, inden stafetten starter kl. 18.00. Placér grillen bag jeres telt for at undgå grillos ud mod løberuten og vær opmærksom på, at grill og fakler skal være placeret mindst 3 meter fra teltene. Vær også opmærksom på, at det kan knibe med ekstra plads til grill visse steder på opløbsstrækningen.


Kan vi benytte en af de opstillede fællesgrille?
Nogle fællestelte har tilknyttet en fællesgrill. Man kan kun benytte disse fællesgrille, hvis man har booket plads i det telt, hvortil grillen er tilknyttet. Ellers skal man selv medbringe grilludstyr.


Hvor skal vi gøre af vores brugte grillkul?
Brugt grillkul må under ingen omstændigheder ende på græsset. Sluk kullene med vand, pak de kolde kul i poser og smid dem i en affaldscontainer. Alternativt er det tilladt at deponere varme grillkul bag blok 2 på Fælledparkens bålareal ved Pavillonen.


Må vi medbringe terrassevarmere eller gasovne?
Nej. Terrassevarmere og gasovne er ikke tilladt.


Kan vi bestille et telt til at grille i?
Kontakt Stafettelt på 7022 3511 og hør nærmere om mulighederne for dette.


Hvem skal jeg spørge om telte / teltbyen / opstilling af grill eller andet udstyr?

Stafettelt A/S står for alt vedr. bestilling af telte og opbygning af teltbyen. De svarer også på spørgsmål om strøm og grill.

Find kontaktinfo til Stafettelt A/S her

DHL Stafetten - nye datoer i 2021

Hvornår afholdes DHL Stafetten 2021?
De to første dage af DHL Stafetten 2021 er flyttet ind i den efterfølgende uge. Det betyder, at DHL Stafetten 2021 afvikles over følgende dage:

Onsdag 1. september
Torsdag 2. september
Fredag 3. september
Mandag 6. september
Tirsdag 7. september


Hvad sker der med vores tilmelding mandag den 30. august eller tirsdag den 31. august?
Hvis I var tilmeldt mandag den 30. august eller tirsdag den 31. august, er jeres tilmelding blevet flyttet automatisk. I modtager en ny kvittering og en opdateret faktura, hvis I endnu ikke har betalt.


Vi ønsker ikke at deltage på den nye dato, som vi er blevet flyttet til. 
Hvis jeres tilmelding er blevet flyttet til mandag eller tirsdag den 6. eller 7. september, og I ikke ønsker at deltage denne dag, er I velkomne til at vælge en anden dag, såfremt der er ledige pladser og telte. I bedes ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe jer med at flytte jeres tilmelding.


Vi ønsker ikke at deltage på den nye dato. Kan vi framelde os? 
Hvis jeres tilmelding er blevet flyttet, og I ikke ønsker at deltage eller flytte til en alternativ dag, har I mulighed for helt at framelde jer. I bedes ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe jer med dette.


Vi ønsker at framelde nogle af vores hold eller tilmelde flere hold. Kan vi det? 
I kan altid tilmelde flere hold, såfremt der er ledige pladser. Hvis I er blevet flyttet til en dato, hvor I kun har mulighed for at deltage med færre hold, kan I frit annullere jeres hold frem til 4. august ved at skrive eller ringe til os.


Hvordan er vi stillet, hvis DHL Stafetten ikke kan afvikles pga. corona? 
Corona-situationen er pt. under kontrol, og alle restriktioner i forbindelse med motionsløb bliver udfaset per 1. september. Men hvis DHL Stafetten mod forventning må aflyses pga. corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed, har I jf. vores handelsbetingelser mulighed for at få refunderet jeres tilmeldingsgebyr.


Hvordan er vi stillet i forhold til booking af telt, hvis DHL Stafetten ikke kan afvikles pga. corona? 
Vores samarbejdspartner Stafettelt A/S håndterer levering af telte, borde og bænke og opbygningen af teltbyen. Skulle DHL Stafetten blive aflyst pga. corona, tilbagebetales det fulde lejebeløb. Man kan altid afbestille med refundering indtil 1. august.

DHL Stafetten - corona

Vil der være corona-restriktioner til DHL Stafetten? 
Nej. Alle restriktioner i forbindelse med motionsløb udfases per 1. september.


Skal vi kunne fremvise corona-pas eller negativ test?
Nej. Krav om coronapas/negativ test bortfalder per 1. september.


Hvordan er vi stillet, hvis DHL Stafetten ikke kan afvikles pga. corona? 
Corona-situationen er pt. under kontrol, og alle restriktioner i forbindelse med motionsløb bliver udfaset per 1. september. Men hvis DHL Stafetten mod forventning må aflyses pga. corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed, har I jf. vores handelsbetingelser mulighed for at få refunderet jeres tilmeldingsgebyr.


Hvordan er vi stillet i forhold til booking af telt, hvis DHL Stafetten ikke kan afvikles pga. corona? 
Vores samarbejdspartner Stafettelt A/S håndterer levering af telte, borde og bænke og opbygningen af teltbyen. Skulle DHL Stafetten blive aflyst pga. corona, tilbagebetales det fulde lejebeløb. Man kan altid afbestille med refundering indtil 1. august.

Resultater

Tilmeld dig Sparta Løbs nyhedsbrev og få seneste nyt om alle Spartas løbsvents, gratis træningstilbud og gode tips og tilbud.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.


Se Spartas træningshold

Billeder

Find alle billeder fra DHL Stafetten her

Billeder fra DHL Stafetten Kbh kan benyttes alene i forbindelse med omtale af DHL Stafetten Kbh og ved kreditering til Sparta. Alt materiale er underlagt ophavsret og må på ingen måde anvendes med kommercielt eller markedsføringsformål uden forudgående aftale.

Træning

Alle kan træne sig op til at løbe DHL Stafetten. Det kan gøres på mange forskellige niveauer – alene eller sammen med andre – og samtidigt være både være sjovt og motiverende.

Har man ikke lyst til at løbe, kan man i stedet gå de 5 km sammen med sit hold.

Gå til DHL Stafetten Kbh’s hjemmeside

Træningsprogrammer

Med disse programmer kan du blive helt klar til DHL Stafetten, uanset om du er begynder eller øvet.

Hvis du er helt utrænet, er det en god ide at starte op med træningen 2-3 måneder i forvejen. Husk at tage den med ro og bare komme ud at løbe 1-2 gange om ugen og gerne skiftevis løbe og gå undervejs.

5 km løbeprogram for begyndere
7 ugers program for begyndere
– Kom igennem uden åndenød
7 ugers program for øvede
– imponér kollegaerne med en skarp tid
Se gode træningsøvelser på video

Tip! Hver gang der optræder en løbeteknisk øvelse i træningsprogrammerne, kan du klikke på selve ordet og åbne instruktionsvideoen i din browser. Du kan også se alle instruktionsvideoerne her

Træn med Sparta

Sparta, som arrangerer DHL Stafetten, er også Danmarks største løbe- og atletikklub med hjemmebane på Østerbro Stadion. Vi tilbyder træning på alle niveauer næsten alle ugens dage – uanset om du er supermotionist eller bare gerne vil i gang med at lunte eller måske endda walk.

Der er helt sikkert et hold for dig også. Du kan finde en oversigt over alle vores hold på motion.sparta.dk/traening og få et indblik i træningen ved at følge @spartalob på Instagram.

Træn og bliv klar til DHL Stafetten med Sparta

I Sparta er der plads til løbere på alle niveauer – fra begyndere til eliteløbere.

Kort

Oversigtskort over teltbyen

Se oversigt over Fælledparken og teltbyen her

Find vej med interaktivt kort i appen

I DHL Stafetten Kbh appen kan du finde et søgbart, interaktivt oversigtskort over hele Fælledparken og teltbyen. Her kan du nemt søge på din virksomhed og samtidig se, hvor du selv er henne.

Download appen gratis til iOS eller Android her

Ankomst

DHL Stafetten København afholdes i Fælledparken på Østerbro. Vi fraråder på det kraftigste at ankomme i bil pga. de begrænsede parkeringsmuligheder.

Presse

Pressekontakt

Presserelaterede henvendelser rettes til:

Thor Thestrup Schnetler, presseansvarlig
E-mail: [email protected]
Tlf.: +45 28 45 38 31

Pressebilleder

Henvendelser vedrørende akkreditering og tilladelse til brug af fotos rettes til [email protected]

Pressemeddelelser

Se oversigt over alle Spartas pressemeddelelser

DHL Stafetten – tid & sted

DHL Stafetten afholdes hvert år i uge 35 i Fælledparken, København. Den 40. udgave af DHL Stafetten afholdes fra onsdag den 1. september til tirsdag den 7. september 2021 (weekenden undtaget).

Top 10 over største virksomheder (per 2019)

I 2019 deltog 23.000 hold svarende til 115.000 deltagere. Heraf var 5.541 walk-hold.

Walk-ruten blev lanceret i 2016 og blev straks en succes med 15,4% tilmeldte. Året efter, i 2017, var andelen steget til 20%,  i 2018 var 23% walk-hold og i 2019 var det næsten 25%.

1. Region Hovedstaden (1211 hold)
2. Københavns Kommune (1100 hold)
3. Novo Nordisk (816 hold)
4. Københavns Universitet (484 hold)
5. Nordea (386 hold)
6. Salling Group (327 hold)
7. Forsvaret (320 hold)
8. Danske Bank Koncern (278 hold)
9. Region Sjælland (210 hold)
10. Gentofte Kommune (198 hold)

Intet madspild til DHL Stafetten

Ikke alle deltagere i DHL Stafetten vælger at afhente den madkasse, der er inkluderet i prisen. Men maden kommer ikke til at gå til spilde, for uafhentede madkasser doneres til fødevareBanken, som distribuerer den indsamlede mad rundt til væresteder for socialt udsatte.

Sparta samarbejder med fødevareBanken til alle vores løbsevents. Læs mere om fødevareBankens arbejde her

Deltagerantal 1981 – 2019

1981 – 134 hold, 1 løbsdag

– – – – – –

2001 – 6.946 hold, 2 løbsdage

2002 – 7.676 hold, 2 løbsdage

2003 – 8.861 hold, 3 løbsdage

2004 – 10.192 hold, 3 løbsdage

2005 – 12.167 hold, 4 løbsdage

2006 – 13.952 hold, 4 løbsdage

2007 – 16.960 hold, 4 løbsdage

2008 – 20.831 hold, 5 løbsdage

2009 – 24.202 hold, 5 løbsdage

2010 – 25.511 hold, 5 løbsdage

2011 – 25.900 hold, 5 løbsdage

2012 – 24.500 hold, 5 løbsdage

2013 – 24.400 hold, 5 løbsdage

2014 – 23.918 hold, 5 løbsdage

2015 – 22.121 hold, 5 løbsdage

2016 – 24.213 hold, 5 løbsdage

2017 – 24.220 hold, 5 løbsdage

2018 – 24.000 hold, 5 løbsdage

2019 – 23.000 hold, 5 løbsdage

2020 – aflyst pga. COVID-19

Historien bag DHL Stafetten

DHL Stafetten København er et motionsevent, som arrangeres af atletik- og løbeklubben Sparta. Man kan vælge at løbe 5×5 km stafet sammen med sine kollegaer eller gå 5 km i samlet flok på walkdistancen, som blev lanceret i 2016.

Eventet er en enorm løbefest hvor flere end 3500 offentlige og private virksomheder mødes til venskabelig dyst, hyggeligt samvær og kulinarisk hygge i den kæmpemæssige teltby, oplyst af faklernes skær.

DHL Stafetten blev introduceret af Sparta i 1981. Inspirationen kom fra USA, hvor Spartas formand Niels Jørgen Holdt havde set en reklame for en firmastafet. Da det første gang blev holdt i København, foregik det på én dag og med 20 deltagende virksomheder og 134 hold. Stafetten voksede og har i dag omkring 125.000 deltagere fordelt på fem dage. Dermed kan DHL Stafetten København i dag kalde sig verdens største stafetløb.

DHL Stafetten har bredt sig til andre byer i Danmark, hvor eventet afvikles af lokale løbe- og atletikklubber. Logistik- og transportvirksomheden DHL har været landsdækkende hovedsponsor for eventen siden 1991.

Flere virksomheder benytter ikke kun DHL Stafetten som et socialt arrangement alene for deres egne medarbejdere, men i stigende grad også som ramme om anderledes events for hele brancher, på tværs af organisationer, eller mellem virksomheder og samarbejdspartnere.

Virksomheder både fra København og omegn har i den grad taget DHL Stafetten til sig og har været med til at gøre arrangementet til et traditionsrigt virksomhedsevent med fokus på løb, sundhed og socialt samvær. Langt størstedelen af de tilmeldte hold er firmahold, mens resten er idrætsforeninger og andre private fællesskaber.

Sparta Løb nyhedsbrev

Sparta udsender jævnligt nyhedsbreve med nyt om DHL Stafetten og Spartas mange andre løbsevents. Tilmeld dig nyhedsbrevet her. Nyhedsbrevet kan nemt afmeldes igen.

Holdprofil

Log ind på jeres holds tilmeldingsprofil for at ændre holdnavn og holdklasse eller tilføje deltagernavne.

OBS! Den person, der har tilmeldt holdet, har modtaget brugernavn og password i bekræftelsesmailen.

Log ind på dit holds tilmeldingsprofil her