Mad og drikke

Drikkevarer fra Carlsberg

Alle deltagere i DHL Stafetten Kbh kan slukke tørsten med kolde fadøl eller sodavand fra Carlsberg barerne opstillet rundt på pladsen. Her kan der både indløses drikkekuponer fra mad- og snackkasserne, indløses vouchers og købes drikkevarer hele aftenen.

Igen i år vil det være muligt at forhåndskøbe vouchers til Carlsberg øl eller sodavand til hele holdet eller virksomheden. Så slipper I for bøvlet med selv at medbringe drikkevarer og indsamle kvitteringer for udlæg af drikkevarer.

Mad til dagen

Alle hold har mulighed for at tilvælge en mad- eller snackkasse. Som noget nyt har I også mulighed for at fravælge mad- og snackkassen, hvis I ikke ønsker at gøre brug af den, da I har en anden madløsning.

I er som altid velkomne til at arrangere mad selv, blot husk at orienter jeres leverandør om gældende regler omkring kørsel og håndtering af affald osv. Se nedenfor.

Hvis I derimod er til en lettere løsning, så samarbejder vi med Meyers, hvor I har mulighed for at forudbestille en lækker DHL Stafetten Kbh picnicmenu her – så behøver I ikke selv arrangere noget.

 

Indhold i madkassen 🥙

Brød
Pålæg
Noget grønt
Noget sødt
1 l postevand
5 x drikkekuponer til Carlsberg øl/vand/vin
Træknive og plastfri drikkekrus
1 fakkel

Indhold i snackkassen 🍫

Knækbrød
Noget salt snack
Noget sødt snack
Noget grønt
1 l postevand
5 x vouchers til Carlsberg øl/vand/vin
Træknive og plastfri drikkekrus
1 fakkel

Andre madsamarbejder 🌯

Picnicmenu fra Meyers

Spørgsmål til MAD OG DRIKKE

Mad- og Snackkasser

 • Jeres mad- eller snackkasse afhentes i Spartas udleveringstelt ved indgangen fra Øster Allé mellem kl. 16:30 og 20:00.

  For at få udleveret madkassen skal man aflevere den madkassekupon, som hvert hold får tilsendt inden løbet.

 • I mad- og snackkasserne vil der være 5 drikkekuponer, som kan bruges på 5 øl/sodavand eller 1 økologisk rødvin til holdet.

  Drikkekuponerne skal indløses i Carlsberg barerne.

 • Uafhentet mad bliver doneret til fødevareBanken.

Grill og Catering

 • Ja.

  Vi opfordrer til, at man om muligt anvender gasgrill og i videst muligt omfang udviser hensyn til både løbere og tilskuere.

  Anvender I kulgrill, skal grillen tændes op, inden stafetten starter kl. 18:00. Placér grillen bag jeres telt for at undgå grill os ud mod løberuten og vær opmærksom på, at grill og fakler skal være placeret mindst 3 meter fra teltene. Vær også opmærksom på, at det kan knibe med ekstra plads til grill visse steder på opløbsstrækningen.

 • Nogle fællestelte har tilknyttet en fællesgrill. Man kan kun benytte disse fællesgrill, hvis man har booket plads i det telt, hvortil grillen er tilknyttet. Ellers skal man selv medbringe grilludstyr.

 • Brugt grillkul må under ingen omstændigheder ende på græsset.

  Sluk kullene med vand, pak de kolde kul i poser og smid dem i en affaldscontainer. Alternativt er det tilladt at deponere varme grillkul bag blok 2 på Fælledparkens bålareal ved Pavillonen.

 • Det er muligt at køre på pladsen i begrænset omfang.

  Se reglerne for kørsel på pladsen under ‘Kort og Transport’.

Vouchers og fadølsanlæg

 • Vouchers kan afhentes ved siden af Sparta udleveringsteltet. Husk at medbringe din QR-kode, som du har modtaget på mail ved bestilling.

  Du modtager det antal fysiske vouchers, der tilsvarer det antal, som I har bestilt.

 • Du kan bruge en voucher på øl eller sodavand i Carlsberg barerne.

  Du kan enten indløse alle på en gang eller dele dem ud til jeres virksomhed, hvorefter du og dine kollegaer løbende kan hente drikkevarer i Carlsberg barerne på pladsen.

 • I er velkomne til selv at arrangere et fadølsanlæg og sætte det op.

  Hvis I ikke ønsker at bøvle med det, så er det muligt at købe vouchers gennem os, som I nemt kan dele ud til jeres kollegaer og indløse i Carlsberg barerne på pladsen.

 • Ja.

  Husk at varsle jeres leverandør om, at de skal have en ekstra lang ledning med.