Mad og drikke

Mad- og snackkasse

Alle hold har mulighed for at tilvælge en gratis mad- eller snackkasse ved tilmelding.

I snackkassen er der lidt sødt og salt til hele holdet. I madkassen finder I lidt sødt og salt, brød, pålæg, vand, en fakkel og “1 gratis omgang” voucher (vand/øl/vin), der kan indløses i Carlsberg-barerne. Det nærmere indhold ligger klar tættere på løbet.

I kan også fravælge kassen, hvis I har en anden madløsning. I er nemlig meget velkomne til at arrangere mad selv. Står I selv for at arrangere mad, så husk blot at orientere jeres leverandør om gældende regler omkring kørsel og håndtering af affald osv. Se nedenfor.

Mad til dagen

Mad er en stor del af hyggen, når I slapper af med kolleger og venner efter veloverstået stafetløb og walk.

Afhent stafet-menu på dagen
Er I til 100% nem og lækker mad og 0% indkøb og opvask? Så vælg en af de lækre stafet-menuer, som Meyers, OLIOLI og Sticks’n’Sushi igen i år tilbyder.

Sidste år valgte mere end 10.000 deltagere at købe deres mad hos en af de tre leverandører, og anmeldelserne var rigtig gode. Du finder igen lækre stafetmåltider til både kødspiseren, vegetaren/veganeren, glutenfri mv.

Du bestiller menuen hjemmefra hos den valgte leverandør, og så afhenter I bare på pladsen på dagen. Nemmere bliver det ikke. Se mere herunder.

Pokebowls fra OLIOLI🥙

Er I til det grønne og nemme? Så kan I bestille OLIOLIs lækre pokebowls og hente dem på pladsen på dagen.

Her er kræset om unikke smagssammensætninger til vegetaren/veganeren, pescetaren og kødelskeren. Og der er gluten- og laktosefri varianter.

Du kan vælge mellem tre forskellige pokebowls med henholdsvis kylling, laks eller tofu.

De sælges i pakker med fem styk til 550 kr. inkl. bestik og servietter, så I bare skal koncentrere jer om at nyde maden og hygge jer.

OLIOLIs pokebowls kan bestilles helt frem til den 25. august 2024 på deres hjemmeside.

 

Meyers

Meyers er traditionen tro klar med en lækker sommerlig picnicmenu, som findes i tre varianter.

Den velsmagende menu består af fyldig salat af hvedekerner med ristet auberginecreme, bagte gule beder, sprøde kerner og gremolata på sommerkål og urter, grønne linser med grillede sommersquash, røgede mandler og sprød kørvel, cremet hummus, bagte og rå marineret sensommertomater og hjemmebagt økologisk focaccia med ramsløgspesto.

Vælg variant med:

 • Crispy pulled oksekød med chimichurri
 • Crispy pulled kylling med chimichurri
 • Vegetariske dilddeller på flækærter

Menuerne sælges i pakker af fem kuverter. Prisen er 195 kr. pr. person og inkluderer bionedbrydeligt engangsservice.

Meyers picnicmenu kan bestilles her helt frem til kl. 12 tre dage før jeres løbsdag.

Sticks’n’Sushi 🍣

Friske fisk og friske ben – efter løbet kan I ræse hen til Sticks’N’Sushis foodtruck i Fælledparken og hente jeres lækre stafetmenu til 5 personer.

I skal bare bestille det hjemmefra. Og det kan I gøre frem til kl. 12 dagen før, I skal løbe.

Tjek den japansk- og nordiskinspirerede menu her.

Drikkevarer fra Carlsberg

Alle deltagere i DHL Stafetten Kbh kan slukke tørsten med kolde fadøl eller sodavand fra Carlsberg barerne opstillet rundt på pladsen.

I barerne kan man købe drikkevarer hele aftenen, indløse ens ‘1 gratis omgang’ voucher inkluderet i mad- og snackkassen samt indløse evt. tilkøbte ‘1 ekstra omgang’ vouchers.

Vores ‘1 ekstra omgang’ vouchers gør det let for jer at arrangere drikkevarer til DHL Stafetten Kbh, og I slipper for bøvlet med selv at medbringe drikkevarer eller indsamle kvitteringer for udlæg. I stedet kan I forhåndskøbe vouchers til hele holdet eller virksomheden, der let kan indløses til øl og sodavand.

Spørgsmål til MAD OG DRIKKE

Mad- og Snackkasser

 • Jeres mad- eller snackkasse afhentes i Spartas udleveringstelt ved indgangen fra Øster Allé mellem kl. 16:30 og 20:00.

  For at få udleveret madkassen skal man aflevere den madkassevoucher, som hvert hold får tilsendt inden løbet.

 • I mad- og snackkasserne vil der være 1 x ‘1 gratis omgang’ voucher, som kan bruges på 5 øl/sodavand eller 1 økologisk rødvin til holdet.

  ‘1 gratis omgang’ voucher skal indløses i Carlsberg-barerne.

 • Uafhentet mad bliver doneret til FødevareBanken.

Grill og Catering

 • Ja.

  Vi opfordrer til, at man om muligt anvender gasgrill og i videst muligt omfang udviser hensyn til både løbere og tilskuere.

  Anvender I kulgrill, skal grillen tændes op, inden stafetten starter kl. 18:00. Placér grillen bag jeres telt for at undgå grill os ud mod løberuten og vær opmærksom på, at grill og fakler skal være placeret mindst 3 meter fra teltene. Vær også opmærksom på, at det kan knibe med ekstra plads til grill visse steder på opløbsstrækningen.

 • Brugt grillkul må under ingen omstændigheder ende på græsset.

  Sluk kullene med vand, pak de kolde kul i poser og smid dem i en affaldscontainer. Alternativt er det tilladt at deponere varme grillkul bag telt 5 på Fælledparkens bålareal ved Pavillonen.

 • Det er muligt at køre på pladsen i begrænset omfang.

  Se reglerne for kørsel på pladsen under ‘Kort og Transport’.

Vouchers og fadølsanlæg

 • Jeres ‘1 gratis omgang’ voucher ligger i jeres mad-/ eller snackkasse, som skal afhentes i Sparta udleveringsteltet.

  Har I tilkøbt ‘1 ekstra omgang’ vouchers skal de afhentes lige ved siden af Sparta udleveringsteltet. Husk at medbringe din QR-kode, som du har modtaget på mail ved bestilling. Du får udleveret det antal fysiske vouchers, der tilsvarer det antal, som I har bestilt.

 • Ja, du kan sagtens købe ekstra vouchers til drikkevarer. Det foregår i Spartas telt ved indgangen fra Øster Allé, eller du kan gøre det via vores hjemmeside for DHL Stafetten Kbh.

  Jo flere vouchers I køber, desto mere sparer I.

  Priser på ‘1 ekstra omgang’ vouchers:
  10-50 vouchers: 45 kr per stk.
  55-100 vouchers: 40 kr per stk.
  100+ vouchers: 35 kr per stk.

 • Du kan bruge dine ‘1 gratis omgang’ voucher og evt. tilkøbte ‘1 ekstra omgang’ vouchers i Carlsberg barerne. En voucher kan indløses  til en øl eller en sodavand.

  Du kan enten indløse alle vouchers på en gang eller dele dem ud til jeres virksomhed, hvorefter du og dine kollegaer løbende kan hente drikkevarer i Carlsberg barerne på pladsen.

 • I er velkomne til selv at arrangere et fadølsanlæg og sætte det op.

  Hvis I ikke ønsker at bøvle med det, så er det muligt at tilkøbe ‘1 ekstra omgang’ vouchers gennem os, som I nemt kan dele ud til jeres kollegaer og indløse i Carlsberg barerne på pladsen.

 • Ja.

  Husk at varsle jeres leverandør om, at de skal have en ekstra lang ledning med.