Børnene fik også lov at deltage i marathonfesten

Dagen før dagen – stod i børnenes tegn

Søndag blev der afholdt årets helt store marathonløb, da Sparta arrangerede Copenhagen Marathon med mere end 12.000 løbere. Men allerede dagen før startede marathonfesten. Her var det børnene som var i centrum, da der blev afholdt CPH Mini Marathon for alle børn op til 15 år.

Fælledparken dannede rammerne om et hyggelig event, hvor børnene både kunne hoppe i hoppeborg, blive malet i ansigtet og danse til HipSomHap, som underholdt på scenen.

Inden løberne blev skudt afsted, blev de varmet op af vores fantastiske maskot Sprinter. Der var fire starter, idet deltagerne havde kunne vælge mellem enten familieløb eller børneløb på to forskellige distancer, 1km til 2 km.

Blandt de 673 deltagere, som gennemførte ruten, var hele 74 af dem fra Sparta. Det var så dejligt at se, hvordan de alle gav den gas, heppede på hinanden og krammede, når de kom i mål. Highfives og anerkendende bemærkninger fløj rundt i luften, så klubånden var ikke til at tage fejl af. Vi havde atleter med fra alle vores børnehold, og mange af dem havde taget familie og venner med.

Særlig to af vores Sparta børn var seje. Daniel Bak-Jensen og Frida Gram Jensen var nemlig så uheldige at falde i starten, men efter de var kommet på benene igen, besluttede de sig for at løbe ud på ruten til trods for skrammer. En sådan vilje og sejhed kan vi i Sparta kun være stolte af.

I alle løb fik Spartas børn vist, at de kunne være med helt fremme, så stod man på sidelinjen og så på, kunne man ikke undgå at se Spartas farver.

I mål blev alle deltagere belønnet med en rigtig fin medalje.

CPH Mini Marathon er en tilbagevenden tradition, så glæd dig allerede til næste år.