Kronborg Games 1

Lørdag d. 13. januar summede Snekkerstenhallen af aktivitet. Rigtig mange af Sjællands yngre atleter var samlet til årets første indendørsstævne. Sparta havde en stor flok af særligt vores yngste atleter med. Når man kiggede ud over hallen, så man en masse små blå slanger af børn, som fulgte forventningsfulde i hælene på deres trænere. For flere atleter var det deres første stævne nogensinde, så det var ikke underligt, at nogle havde lidt ekstra sommerfugle i maven.

Igen og igen mødte man smilende børn, som stolt fortalte om deres præstationer. Nogle var stolte over, at de havde løbet med rigtig startblok for første gang, og andre var glade for, at de havde sat personligrekord. Når børnene ikke lige var i aktion, havde de også tid til at snakke og grine med hinanden.

Stafetløbene for de 8-11-årige var en kæmpe hit og holdånden var ikke til at tage fejl af. Der var højlydt hep under løbene og kram og highfive efterfølgende.

For de lidt ældre atleter handlede årets første stævne mest af alt om at finde konkurrenceformen igen. Nogle er måske vokset meget de seneste måneder og skulle lige lærer at koordinere tingene på ny, og for andre handlede det om, at få tilløbet til at passe. Samtidig er flere atleter rykket en aldersklasse op, hvilket for nogle betød en ny hækhøjde, at der skulle stødes med en tungere kugle, og for andre var det også første gang, der skulle springes fra planke.

Et kig ned over resultatlisten viser dog tydeligt, at dagen bød på en masse fantastiske resultater og flotte placeringer.

Vi ser nu frem mod næste weekend, hvor der afholdes indendørs Øst-danske mesterskaber i Ballerup.

📷 Foto: Erik Kold & Camilla Thøgersen