Atleter til start i Frankrig og Belgien

Solid sæsonåbning af Caroline Bonde Holm

Caroline Bonde Holm åbnede sæsonen ved Meeting de l’Eure i det fransk Val-de-Reuil i lørdags den 4. februar 2023. Stævnet er klassificeret som Silver Label og er en del af World Indoor Tour. Caroline ville oprindeligt have startet sæsonen tidligere, men sygdom har gjort, at stævnet i Frankrig blev hendes første.

I kvindernes stangspring, var der mange store navne til start bl.a. sommerens europamester finske Wilma Murto.

Caroline gik ind i konkurrencen på 4.03m, som hun tog i første forsøg. Først da højden blev 4.33m havde Caroline en nedrivning. I sit andet forsøg klarede hun dog også denne højde. På 4.43m blev det desværre til tre nedrivninger. Caroline sluttede konkurrencen som nr. 7 med højden 4.33m.

Rigtig flot sæsonstart af Caroline.

Til samme stævne var Hector Wandt i aktion på 60m. Hector bor til dagligt i Frankrig og Val-de-Reuil er hans anden hjemmebane. Hector blev noteret for 6.91sek, men på de sidste meter før mål tog han sig desværre til baglåret. Vi krydser fingre for, at Hector snart er klar igen.

Dansk P18 rekord

Den 4. februar havde Sparta også 3 atleter i ilden i Belgiske Gent. Ved Bronze Label stævnet IFAM Indoor var både Annemarie Nissen, Sofia Thøgersen og Andreas Lindgreen til start.

Annemarie deltog på 800m. Efter en start med rigtig meget skubberi og kamp om pladserne fik Annemarie placeret sig godt. I store dele af løbet var Annemarie rigtig godt med, men til sidst slap kræfterne op og hun kom i mål et par sekunder langsommere end i hendes løb tidligere i år. Annemarie sluttede som nr. 8 i tiden 2.06.29min.

Sofia havde fået plads på 1500m. Da løbet blev skudt i gang, endte Sofia lidt langt nede i feltet, hun løb sig dog langsomt frem og lagde sig til sidst bag den førende løber. Ud på sidste omgang måtte Sofia dog slippe og løb i mål som nr. 2. Sofia blev noteret for 4.18.07min, som er ny dansk P18 rekord.

På mændenes 1500m var Andreas til start. Han løb et godt løb, hvor han gjorde sit for at holde sig til. Andreas løb i mål i ny sæsonbedste med 3.44.35min og fik en samlet placering som nr. 10.