Masters Atletik

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag & torsdag 19:00

 • Discipliner

  Alle atletikkens banediscipliner

 • Medlemskabstype

  Sparta Masters

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Masters

Masteratleterne trænes af Nikolaj Graves, som er stangspringer og tidligere tikæmper. Nikolaj er en ung, aktiv, dedikeret og dygtig atlet. Hans evne til at se, hvad hver enkel skal fokusere på, har en stor betydning for atleternes udvikling inden for de forskellige discipliner. Dette giver glæde, “gåpåmod” og mange personlige rekorder.

Sparta Masters træner to gange om ugen med træner. Fra april til oktober træner vi udendørs og resten af året i Spartahallen.

Der trænes efter ønske i følgende discipliner:

100 m, 400 m, stafet, 1500 m, 5000 m, hækkeløb, længde (+ trespring), højde, stang, spyd, kugle, hammerkast og diskos.

Vi forsøger altid at hjælpe nye Masters godt i gang. Kom og vær med!

Skulle du være blevet nysgerrig på, om Sparta Master Atletik er noget for dig, er du mere end velkommen til at kigge forbi til en træning.

Trænerne

Nikolaj Graves

Nikolaj har været træner for mastersatleterne siden marts 2020 og er selv eliteatlet i Sparta. Han er stangspringer og flere gange dansk seniormester i denne disciplin. Nikolaj træner 8-9 gange om ugen, og han prioriterer atletikken og sin træning meget højt.

Han startede i Sparta i december 2013 og har været her lige siden. Fra 2014 til maj 2021 konkurrerede han som mangekæmper og har derfor et stort indblik i alle atletikkens discipliner.

Nikolaj har været både børne-/ungdomstræner og ad flere omgange træner ved Spartas atletikskole. Han underviser desuden både store og små forsamlinger i yoga. Til dagligt arbejder Nikolaj som landskabsarkitekt, men har førhen taget en del af fysioterapeutuddannelsen og har derfor også stort kendskab til krop og træning.