CPH Half er næsten udsolgt!

Skal du med til Danmarks største løbefest – CPH Half – den 17. september? Så skal du være hurtig. Mens du læser disse linjer, bliver den sidste bunke med ledige startnumre nemlig mindre og mindre.

Siden Copenhagen Marathon og Royal Run har vi for alvor oplevet et boom i antallet af tilmeldinger fra ind- og udland. Og den har været stor. Faktisk er vi næsten ved deltagergrænsen, så hvis du ikke vil gå ikke glip af årets halvmaraton-fest i København, så er det nu, du skal tilmelde dig.

Siden det første CPH Half blev afholdt i 2015, er interessen vokset med raketfart. De sidste to år er vi blevet nødt til at melde udsolgt flere uger inden løbsstart, og i år ser de sidste pladser altså ud til at forsvinde hele tre måneder før startskuddet lyder.

Hvis du og dine venner har planer om at deltage i årets sjoveste løbeoplevelse – og være med til at løbe gennem menneskehavet og krydse målstregen på den fantastiske Frederiksberg Allé – er det altså ved at være sidste udkald. Når de sidste startnumre er væk, kommer der nemlig ikke flere.

Så få fat i din billet nu, gør din blå Sparta-singlet klar og kom med, når vi forvandler København og Frederiksberg til een stor løbefest med dj’s, powerzones og tusindvis af tilskuere.

OBS: Sparta-medlemmer med Sparta Klassisk-abonnement har mulighed for at tilmelde sig, selvom løbet er udsolgt.