Dansk Sparta dobbelt sejr på 400m

Det var ikke helt ventet, at Danmark ved de to spartanere skulle tage en dobbelt sejr hjem ved Nordenkampen. Men to meget flotte 400m blev der løbet af Benjamin Lobo Vedel og Gustav Lundholm Nielsen og bare 3 hundrededele skilte dem ad i mål. Denne gang var det Gustav, der trak det længste strå. En anden der løb en flot 400m var Anna Øbakke Lange, der endnu engang forbedrede sin personlige rekord og med tiden 55.42 er hendes PR indendørs nu bedre end den hun satte udendørs sidste år.

Nanna Bové sætter klubrekord på 3000m

Nanna Bové er inde i en rivende udvikling og har ikke rigtig tidligere løbet indendørs. Til landskampen var det hendes bare andet løb på 3000m indendørs og det gjorde hun så godt, at det blev til ny klubrekord i tiden 9.15.33. Juliane Hvid fulgte trop med to flotte løb – først på 3000m i PR tiden 9.35.32 og så som substitut for en syg Sofia Thøgersen på 1500m i PR tiden 4.35.40. Annemarie Nissen fik løbet en flot 800m og kæmpede sig til sidst op til 2. pladsen og en lille ny PR på 2.04.04. Andreas Lindgreen var med på 1500m og løb sig til hæderlige 3.44.90.

Aske Petersen 5.01m i stangspring

Aske Petersen har før denne sæson aldrig tidligere været over 5m i stangspring. Hans anden gang faldt i Nordenkampen, da han satte PR med et spring på 5.01m. Nikolaj Graves ramte desværre ikke dagen og måtte denne gang nøjes med 4.61m. Men der er lagt op til en spændende DM finale i den kommende weekend. Caroline Bonde Holm måtte skyde sæsonstarten pga. sygdom, men er kommet flot tilbage og kunne hive 3. pladsen hjem med et spring på 4.27m. Laura Grønbech satte sæsonbedste med et spring på 3,75m. Kvindernes højdespring gav sæsonbedste til både Rikke Andersen og Karla Schärfe med højden 1.72m. Sebastian Pedersen fik bedre ram på planken i længdespring og satte sæsonbedste med 7.45m og det endda to gange.

Dansk bedste notering til Katrine Koch i vægtkast

På kastesiden havde vi Katrine Koch Jacobsen med i vægtkast og Nickoline Skifter Andersen i kuglestød. Begge gjorde det rigtig flot med PR til begge. Først var det Katrine der forbedrede den danske bedste notering med et kast på 20.62m og derefter Nickoline, der stødte 14.67m.

Stort tillykke til alle Spartanere med en flot Nordenkampen, som heldigvis blev streamet, så vi alle kunne følge med og heppe.

 

Alle billeder er fra DECA TEXT&BILD