Deltag i fællestræningen mod CPH Half

Den 17. september lyder startskuddet til Danmarks sjoveste halvmaraton, CPH Half. Og bedre forberedt du er, jo sjovere får du det til festen.

Derfor arrangerer Sparta også i år vores populære fællestræning. Det foregår hver søndag fra den 30. juli og frem til den sidste uge før race day. Vi løber en nye rute hver søndag, og distancen øges øges gradvist fra uge til uge.

På de længere distancer vil der være væskedepoter, så du kan tanke vand, men husk at medbringe din egen foldekop, softbottle, væskebælte eller andet.

Det vil være muligt at købe en foldekop til 50 kr. hos Sparta inden fællestræningen, så længe lager haves. Betalingen foregår med MobilePay, og husk at kom i god tid. 

Træningerne foregår alle fra Østerbro Stadion kl. 9.00. Der er indgang gennem Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7, og der vil være pacegrupper i mange forskellige hastigheder. Og så er træningen i øvrigt åben for alle og gratis.

Du kan se ruterne til de enkelte træninger på CPH Halfs hjemmeside her.

Og så anbefaler vi, at du bliver medlem af Facebookgruppen Spartas Søndagsfællestræning, som løbende holder dig opdateret med nyt om træningerne og eventuelle ændringer. Den kan du finde her.

Vi glæder os til at se dig til træning, så vi kan være 100 procent klar, når festen bliver skudt i gang til det udsolgte CPH Half den 17. september.