Hør hvad andre virksomheder siger om DHL Stafetten Kbh

Den bedste løbsfest

Hvert år kommer en masse store, mellem og små virksomheder tilbage for igen at være med i DHL Stafetten Kbh. For flere er arrangementet blevet en hel tradition i sig selv, hvor virksomheden går sammen om at motionere og hygge sig med sine kollegaer.

Flere af vores virksomheder og deltagere forklarer nedenfor, hvad DHL Stafetten Kbh er for dem, og hvorfor de vælger at komme tilbage år efter år.

Citater fra tidligere deltagere

– Maersk

“DHL Stafetten er bare så hyggeligt et arrangement, og skaber så stærkt et sammenhold, det er bare altid sjovt”

– Københavns Professionshøjskole

”DHL og Sparta stiller nogle virkelig gode rammer til rådighed for at vi selv kan planlægge et stort medarbejderevent på tværs af arbejdspladsen!”

– Region Hovedstaden

Region Hovedstaden deltager med glæde i DHL Stafetten hvert år, både fordi det forstærker vores eget fællesskab som organisation, og i bredere perspektiv også skaber gode rammer for folkesundheden.”

“DHL Stafetten er et friskt pust, der samler os om noget andet, end det vi laver til daglig. Her får vi mulighed for at opleve hinanden på slap line med røde kinder og sved på panden. Det kan give nye venskaber og nye samarbejder på tværs af organisationen, og ikke mindst sjove historier over frokosten.”
– Ib Enevoldsen, adm. direktør, Rambøll Danmark.

Skal du og din virksomhed være med til DHL Stafetten Kbh 2024?

Vi afvikler d. 26. aug – 30. aug 2024

Udtalelser fra deltagere og virksomheder

Hvad er god Kollega Karma til DHL Stafetten 3F

Falck DHL Stafetten Kbh

DHL Brøndby Kommune