DM-senior 23.-25. juni i Aalborg

Nu er det tid til at tilmelde sig til DM-senior, som igen i år afholdes i Aalborg. Vi håber at have en stor trup med. Stævnet starter allerede fredag aften, derfor vil nogle atleter allerede skulle afsted fra København torsdag (har man behov for hjælp til transport torsdag, skal dette meldes ind i skemaet).

Den fælles transport forventes at køre fra Sparta fredag omkring kl. 12.00-12.30. Der vil også være en gruppe af atleter, som kommer direkte med fly fra landskampen i Polen.

Uddrag fra elitemanualen:
Særligt for DM-senior: Stævnet er et af de få, hvor vi alle deltager på tværs af disciplingrupperne. For at styrke sammenholdet (jf. vores vision), opfordres alle til i videst muligt omfang at deltage på hele turen eller ved hele stævnet.

Man kan dog for egen betaling arrangere egen transport (som udgangspunkt kan atlet budget ikke benyttes). I tilfælde af egen transport skal dette kommunikeres til atletikchefen senest sammen med tilmeldingsfristen.

Sidste frist
Ved tilmelding til DM-senior skal Spartas tilmeldingsfrist 18. juni kl. 22.00 overholdes. Man skal som atlet ikke selv tilmelde sig i Roster, men i stedet registre sin tilmelding i arket herunder. Sparta betaler tilmeldingsgebyret for deltagelse i DM (for medlemmer af medlemstypen Atlet, Klassisk og Masters).

Eftertilmelding til stævnet er ikke muligt.


Klik her for at læse mere om stævnet

Se kvalifikationskravene her

Se kvalifikationslisten her 


Trænere

Alle trænere, der skal deltage i turen, skal ligeledes skrive sig ind i arket.