Mange internationale starter i weekenden d. 27.-29. januar 2023

Flot sejr til Benjamin Lobo Vedel

Fredag d. 27. januar 2023 var Benjamin Lobo Vedel til start ved Gold Label stævnet Indoor Meeting Karlsruhe. Benjamin var til start på 400m i et felt af rigtig gode løbere. Benjamin så fra starten af løbet meget stærk ud og havde god kontrol og sikker stil under løbet. I udgangen af sidste sving trykker Benjamin på og han kan op ad langsiden trække lidt fra og løbe i mål som nr. 1. Meget flot sejr til Benjamin og rigtig god 400m åbning med 46.45sek.

📷 Foto: Jörg Oergerli

Annemarie Nissen på årets første 800m

Annemarie Nissen var lørdag d. 28. januar 2023 til start ved Manchester World Indoor Tour. I et godt matchende felt løb hun årets første 800m. Annemarie placerede sig godt i feltet og løb med en let og rytmisk stil. På den sidste langside kæmpede hun mere for tingene, men kom stadig i mål i den meget flotte tid 2.04.12min, som er ny indendørs PR. Annemarie tog samtidig 3. pladsen i løbet.

Gustav Lundholm Nielsen tager 1. pladsen

Til Bronze Label stævnet Folksam Grand Prix i Stockholm havde Sparta tre atleter til start. Søndag d. 29. januar 2023 løb Gustav Lundholm Nielsen 400m. Både i hans heat og det efterfølgende heat var der tumult, og flere løbere måtte udgå. Gustav holdt sig heldigvis ude af dette og kunne med tiden 47.17sek. tage sejren, hvilket var hans første sejr ved et World Indoor Tour stævne. På kvindernes 400m havde Anna Øbakke Lange også fået start. I et stærkt felt løb Anna sig til ny PR med tiden 56.48sek. Frederik Schou-Nielsen var til start på 60m. Han bliver nummer fire i sit heat og noteres for tiden 6.89.

📷 Foto: DECA TEXT&BILD

Flot indsats til Atleticumspelen i Malmø

I weekenden d. 28. – 29. januar havde Sparta flere atleter til start i Malmø. Nogle af weekendens flotteste resultater stod Anne Sofie Kirkegaard for. På 60m løb hun ny med PR 7.71sek. og på 200m tog hun sejren med 24.88sek. På mændenes 200m tog Luis F. Maillet 2. pladsen med 22.75sek. I kvindernes trespring var Laura Tølløse rigtig godt springende og med et langt spring på 11.92m tog hun 2. pladsen, og samtidig satte hun ny PR. I kuglestød blev det til PR til både Karla Schärfe (12.75m) og Josephine Koch Jacobsen (11.35m). På mændenes 800m var Christian Lindgreen rigtig godt løbende. Desværre var han kommet i b-finalen. og han blev derfor nødt til selv at lave alt arbejdet. Christian lagde fra start et højt tempo og trak hele vejen, og kunne til sidst løbe i mål i ny PR 1.58.29min. Han vandt dermed b-finalen, men tiden placerede ham samtidig som nr. 2 i den samlede konkurrence. Stangspringskonkurrencerne havde tiltrukket rigtig mange deltagere og Spartas elitespringere var også til start. Nikolaj Graves var bedst af alle og kunne med et spring på 4.92m tage sejren og sikre sig en ny indendørs PR. Oliver Chabert var også godt springende og satte sæsonbedste med 4.82m. Hos kvinderne var Laura Grønbech bedste spartaner og hun bliver noteret for 3.72m. I ungdomsklassen var Alma Børregaard Ravn til start på 200m. Endnu en gang viste Alma højt niveau, og efter et flot løb kom hun i mål i ny dansk P14-rekord, som nu lyder på 25.09sek.

Alt i alt har det været en fantastisk flot weekend for Sparta. Stort tillykke til atleterne og deres trænere.