Flotte præstationer af Spartas atleter

Årets indendørs EM er i fuldsving og Spartas atleter har allerede været i ilden. Mesterskaberne startede torsdag d. 2. marts og fortsætter frem til søndag d. 5. marts.

Fem atleter fra Sparta var udtaget til mesterskaberne i Istanbul. Benjamin Lobo Vedel kom dog desværre ikke til start, da han pga. skade har måtte melde afbud.

Annamarie Nissen sætter PR

Annemarie Nissen var første Spartaner i ilden. Hun var med i første heat på kvindernes 800m. Annemarie løb fra start et kontrolleret løb, hvor hun i et hurtigt heat holdt sig lidt afventende bagerst i feltet. På den sidste omgang løb Annemarie sig frem i feltet og på vej op af den sidste langside var hun med helt fremme. Annemarie trykkede godt på og løb i mål på en meget flot tredje plads i heatet og satte samtidig ny indendørs PR med 2.03.70. Annemarie endte med den 10. hurtigste tid – kun to pladser fra finalen.

 

Rigtig flot debut til Nanna Bove

EM indendørs var Nanna Boves første rigtig store banemesterskab. Nanna var til start på 3000m, hvor hun løb i første heat. Da løbet blev sendt afsted, blev Nanna klemt lidt, hun fandt dog hurtigt en passende plads i feltet og selvom tempoet var højt hang hun på. Både ved første kilometer (2.59) og anden kilomenter (3.01), var Nanna langt foran sit PR tempo.  Hun lå længe i en forfølgergruppe på fire, som undervejs blev til tre. På den sidste kilometer blev Nanna dog selv nødt til at slippe lidt, men hun kæmpede til målstregen og kom ind i hendes næsthurtigste tid nogensinde 9.13.65 min. Meget flot debut til Nanna.

Taktisk udfordrende løb for Gustav Lundholm Nielsen

Gustav Lundholm Nielsen var til start på 400m. Han løb i det fjerde af fem heat. Selvom Gustav kom godt fra start, lagde de andre løbere også hurtigt ud og ved indløbet kom Gustav desværre ned i sidste position. I svinget prøvede Gustav at gå forbi, men han blev holdt ude. På vej op af næstesidste langside forsøgte Gustav igen at komme frem i feltet, men endnu engang blev det svært at passere. Trods et meget svært taktisk løb kom Gustav i mål i pæne 46.93 sek.

Caroline Bonde Holm meget tæt på finaleplads

I kvindernes stangspring var Caroline Bonde Holm til start. Hun gik ind på højden 4.10 m som hun klarede i første forsøg. 4.30 m sprang Caroline også godt over. Da højden blev sat op på 4.45 m var der stadig 16 springere med og kun 8 finalepladser. Caroline kom desværre ikke over i hverken første eller andet forsøg. I tredje forsøg klarede Caroline højden med et flot spring. Desværre blev det til tre nedrivninger på næste højde 4.55 m. De 4.45 m var akkurat ikke nok til en finaleplads, havde hun klaret højden 4.45 m i første forsøg, havde det været nok. Caroline kan dog tage hjem fra EM med ny sæsonbedste.

📷 Foto: DECA TEXT&BILD