ECCC

Sparta var repræsenteret med to hold ved den årlige Europa Cup Cross for hold i Spanien.

Junior mænd og Senior kvinder havde begge vundet DM Cross tilbage i november, og kunne derfor stille sig klar på startstregen den 5. februar i Oropesa, Spanien.

Ruten var flad, men med omkring 10% af ruten på stranden, så ikke helt hurtig.

Junior mænd løb først, og her løb William Hvass en flot 30. plads hjem ud af de 66 deltagere. Det skal nævnes at William har stadig to år i klassen, og blev bedste løber af dem der er født i 2006.

Holdet der bestod af William Hvass, Benjamin Azimi, Simon Worsøe Clausen og Gustav Liebing blev nummer 15.

Hos kvinderne løb Nanna Bové en flot 11. plads hjem i det stærke felt hvor der var en del løbere der har været med til OL og VM de sidste par år.

Josephine Thestrup, blev nummer 26, og lige efter fulgte Juliane Hvid, nummer 29, og Annie Saugstrup nummer 33. Holdet blev nummer 7 ud af 23 hold, kun slået af Spanske og Portugisiske hold der måtte have flere hold med på grund af deres placering i top 3 fra 2022 løbet. Så Sparta slår Nationale mesterskabshold fra mange store Europæiske lande.

Nanna Bové løber igennem en af de mange passager på stranden. Foto: @atletismoplayas