Fantastisk stemning til Sparta Kids Indoor 2023

Fantastisk stemning

Tirsdag aften myldrede det ind med forventningsfulde børn i Sparta Hallen. Alle skulle de deltage i Sparta Kids Indoor, som er et stævne for de yngste atleter på 6-13 år. På kort tid blev hallen fyldt op med glade børn og nysgerrige forældre. Særligt blandt de yngste atleter var dette en kæmpe begivenhed og for mange deres første stævne.

Stævnet begyndte med 40m for de yngste. Efter omsorgsfuld og guidende vejledning fra dommerne fandt børnene ned i blokken. De der var lidt usikre, fik opmuntrende bemærkninger og hjælp. Stod man på sidelinjen var det svært ikke at blive rørt, når man så stoltheden hos børnene efter fuldført løb.

Helt generelt var det bare fantastisk at opleve børnenes gåpåmod. Selvom det for nogen var svært at springe ud i sandgraven eller støde den tunge kugle, så gjorde børnene deres bedste.

Stemningen omkring højdespring var helt fantastik. Anerkende klap og positive tilråb når nogen kom over, skabte en helt særlig stemning. Det endte med, at børnene overgik sig selv igen og igen. Det blev til vanvittige mange personlige rekorder. Tidsskemaet fik også et skub, men det tog alle heldigvis med et smil.

Aften igennem kunne man fornemme den gode stemning, så selvom hallen ikke er stor, kan den skabe rammerne for et godt og hyggeligt stævne.

Alle der deltog blev belønnet for deres indsats med en flot medalje. De stolte forældre kunne derfor slutte stævnet af med fotografering af deres seje børn på præmieskamlen.

Sparta Kids Indoor var sidste indendørsstævne denne vinter, nu ser vi frem til udendørssæsonen, som starter sidste weekend i april. Næste stævne på hjemmebane bliver Sparta Copenhagen Games den 20.-21. maj, hvor vi håber at se ligeså mange glade og forventningsfulde børn.

Resultater kan ses her