Flot Sparta-dag til Craft Løbe Cup 3. runde

Sparta Atletik & Løb var mødt talstærkt op til den 3. afdeling af Craft Løbe Cup, som blev afholdt lørdag på Fyn. Tusindårsskoven var pyntet flot op med masser af eventyrlig sne overalt, og selvom det gav en ekstra udfordring, klarede alle turen i flot stil.

Der er var mange gode resultater i løbet af dagen. Hos senior-kvinderne vil vi dog fremhæve Signe Knigge Hylleberg og Lisa Joo Aklestad, som klarede de 12 x 1000 meter på 44 minutter og 5 sekunder, hvilket rakte til en tredjeplads.L

Og så fløj Johann Ioannou-Nikolaide og Esben Krogh Rasmussen ind over målstregen på en flot 2.-plads hos senior-herrerne i tiden 37:02 – kun 24 sekunder efter vinderne fra Odense Atletik.

Flot løbet af alle i Odense. Stafetten er altid en god gang træning, der lige får en til at presse sig lidt ekstra.

I kampen om at blive Danmarks Stærkeste Løbeklub fører Sparta Atletik & Løb stadig. Det kræver dog, at vi bliver ved med at stille med løbere i alle aldersklasser, så sæt endelig nedenstående datoer i kalenderen og tag med, når Craft Løbe Cup’en er tilbage i foråret:

Afdeling 4: 10. marts, 5 km landevej i Odense

Afdeling 5: 7. april, 5 km landevej i Charlottenlund

Afdeling 6: 20. april, DM 10 km landevej i Aarhus

Billeder: Fotos er taget af Frederik Jensen og Rune Clausen