Flotte resultater i Växjö, Luxembourg og Randers

Sæsonen er for alvor i gang

Quality Hotel Games, Växjö d. 20.-22. januar 2023

Fredag åbnede Benjamin Lobo Vedel sæsonen i Växjö. Det gjorde han på fornemmeste vis, og selvom der sandsynligt venter endnu bedre tider forude, så var tiden 21.03 Benjamins næst hurtigste og bare 6/100-dele fra hans danske rekord. Flot start og sikke en sæson åbning.

Lørdag og søndag havde Sparta mange atleter til start og alle kan desværre ikke nævnes her. Det skal dog fremhæves, at der blev løbet mange flotte 60m tider. Hurtigste kvindelige Spartaner var Astrid Glenner-Frandsen, som åbnede sæsonen med 7.60 i hendes indledende løb. Ida Beiter Bomme var flyvende i Växjö. Hun løber PR på 60m med 7.68, i længdespring sprang hun ny PR med 5.90m og så topper hun weekenden af med at løbe 8.41 på 60m hæk, som er ny dansk P22 rekord. En rekord hun tager fra Mette Graversgaard og Mathilde Heltbech. På 60m hæk løb Thea Haahr 8.48 og Annika Haldbo sætter PR med tiden 8.54.

Annemarie Nissen tog sejren på 400m med den fine tid 55.26. Anna Øbakke Lange fortsætter sine flotte resultater for forrige weekend og sætter PR på 400m med tiden 56.62. På mændenes 400m bliver det også til PR for Sebastian Monneret med tiden 49.25.

I kuglestød blev det til sejr og ny PR til Nickoline Skifter Andersen med et langt stød på 14.43m.

Alma Ravn var til start i ungdomsklassen og her fik hun vist Spartas farver frem på flotteste vis. På 60m løber hun i sit indledende heat 7.64, som er ny dansk P14 rekord. Tiden placerer samtidig Alma som nr. 18 på den danske alletiders seniorrangliste. På 200m imponerede Alma igen. Hun løb et fantastisk flot løb og krydser målstregen i den hurtige tid 25.13 som ligeledes er dansk P14 rekord. Alma vinder begge sine løb og tiderne er samtidig nye stævnerekorder.

Stort tillykke med de nye rekorder til Ida og Alma, samt deres trænere.

CMCM Indoor Meeting, Luxembourg

I Luxembourg var Gustav Lundholm Nielsen til start på 400m. Han løb et rigtig flot løb og åbnede sæsonen med ny PR på 46.57, en tid som er en stor forbedring af hans tidligere PR, som lød 47.13. Med den flotte tid sikrede Gustav sig 2. pladsen.

Randers Indoor

Til Randers Indoor havde vi også flere atleter til start. Her var det særligt dejligt at se, at Vilhelm Krüger igen er på startlisten. Selvom det var hans første konkurrence meget længe, da han har været væk efter korsbåndsoperation, så holdt det ham ikke tilbage fra at løbe hurtigt. Vilhelm blev nr. 2 i finalen og løber over målstregen i ny PR med tiden 7.03. På 60m var der også PR til Joel Frederik Von d’Ahe 7.24 og Sofus Olivarius Vølund 7.24. Josephine Koch Jacobsen viste også, at hun er tilbage igen. Hun løb også hurtigt og med tiden 7.85 var hun bare 4/100-dele fra PR.

På 60m hæk blev der også løbet stærkt Der var flotte PR’er til både Karla Schärfe 8.91 og Betty Marie Ramsgaard Jensen 8.99, som begge kom under de 9 sekunder.

I kuglestød satte Sofus Olivarius Vølund også PR med et stød på 13.80m og Amilie Sofie Nielsen følger hos kvinderne trop med en flot PR på 12.38m.

Malte Bank vandt længdespring med et PR-spring på 6.87m.