Giv en gave, man aldrig glemmer

Når du forærer nogen et gavekort til et af Spartas løb, giver du mere end en gave. Du giver en oplevelse for livet. Et motionsløb er nemlig noget, man glæder sig til, lang tid efter man har åbnet gaven – og som man bagefter kan tænke tilbage på med glæde.

5 grunde til at give et gavekort til et løb:

  • Oplevelsen: Et motionsløb er en fantastisk oplevelse, man aldrig glemmer.
  • Motivation: Der findes ikke noget så motiverende for ens træning som at have et løb, der venter i horisonten.
  • Socialt: Når man deltager i Spartas løb, bliver man en del af et stort fællesskab. Det gælder både til selve løbet, men også før, da vi til løb som CPH Half og Copenhagen Marathon har ugentlige fællestræninger, man kan deltage i.
  • Sundhed: Løb styrker hjertet, forbedrer blodcirkulationen og øger søvnkvaliteten. Derudover styrker det knoglerne og øger den mentale sundhed.
  • Nemt: Du modtager gavekortet med det samme på mail. Herefter skal du bare printe det ud – fx derhjemme eller på biblioteket.

Vidste du i øvrigt, at Sparta Atletik & Løb er en af verdens største løbsarrangører? Det betyder, at når du deltager i et af vores løb, kan du være sikker på, at der er styr på alt – før, under og efter løbet. Vi gør aldrig noget halvt. Tvært imod anstrenger vi os altid for at skabe de bedste rammer for løberne, hvad enten du kommer for at løbe hurtigt eller gerne vil nyde festen og underholdningen undervejs.

Uanset hvilket løb, du vælger, garanterer vi derfor, at der venter dig en stor oplevelse!

Copenhagen Marathon 2025

At løbe et maraton er en fantastisk oplevelse. Og når man gør det til Copenhagen Marathon, glemmer man det aldrig igen.

Derfor er der også mange, der køber gavekort til Copenhagen Marathon. Det er nemlig noget, man glæder sig til, lang tid efter man har åbnet gaven – og som man bagefter kan tænke tilbage på resten af livet.

Gavekortet er udformet som et startnummer. Du køber det her på siden og får det tilsendt på mail, så du kan printe kortet derhjemme. Nemmere bliver det ikke.

Vi glæder os til at se dig eller en, du holder af, til Copenhagen Marathon.

Og husk: Når du har løbet et maraton, er du maratonløber resten af livet.

Dato: 11. maj kl. 9.30

Gyldighed: Generelle beløbsgavekort er gyldige i to år fra udstedelsesdatoen. Gavekort til Copenhagen Marathon og CPH Half er gyldige til det kommende eller efterfølgende års event og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre løb.

Vigtigt: Gavekortet er ikke en pladsreservation. Modtageren skal derfor huske at indløse den for at reservere sin plads til løbet. Betingelser fremgår altid af gavekortet.