Afslutningsstævne 2023

Afslutningsstævnet i Greve dannede rammerne om sæsonens sidste banestævne. Igen i år deltog alle vores børne- og ungdomshold.

Stævnet startede allerede fredag aften d. 22. september med stafetløb. Her havde Sparta både hold med hos de 10-11-årige, 12-13-årige og 14-15-årige på distancerne 4×100 m og 4×200 m. Efter nogle utrolig flotte og spændende løb endte alle Spartas hold med at komme på præmieskamlen. De 14-15-årige drenge måtte dog først lige holde vejret lidt, da de havde et usikkert skifte på 4×100 m, men heldigvis endte det med at blive godkendt.

Lørdag og søndag havde atleterne et stort udvalg af øvelser at vælge i mellem. Det udnyttede mange, og flere deltog derfor i mange forskellige øvelser, hvilket tydeligt afspejler den alsidighed vi ønsker.

På de korte løbedistancer fik alle atleter lov til både at løbe indlende og finale. Det var rigtig godt – særligt for de af vores børn, som var til deres første stævne. De havde på den måde mulighed for at bruge erfaringen fra første løb til deres næste. Det udnyttede de fleste, og mange fik derfor en meget hurtigere tid i finalen.

Flere af vores hold deltog også i 4×60 m hæk stafet – en lidt særlig stafet, som vinder mere og mere indpas. Her blev der også løbet stærkt, og alle vores hold kom på præmieskamlen.

I løbet af weekenden blev der lavet et hav af personlige rekorder. Faktisk så mange at vi slet ikke har tal på det. Det er bare skønt, når alt går op i en højere enhed, og børnene kan præstere bedre end de har gjort før, men uanset PR, så er det vigtigste nu, at alle har haft det sjovt og hygget sig.

Jonathan på 7 år fremhæver lige netop hyggen: ”Jeg har glædet mig. Alt har været super godt, og så har jeg hygget med vennerne”.

Jonathan, som går på vores 6-7 årshold, deltog i 3 kamp. Her deltog hele aldersgruppen i længdespring, boldkast og 40 m løb, ligesom de alle fik overrakt en fin medalje for deltagelse efterfølgende.

Sebastian på 7 år, som også deltog i 3-kampen, fortæller: ”Jeg har vundet alle 3 ting, men det var særligt sjovt at løbe”.

Max, der ligeledes er 7 år, er også meget positiv efter stævnet: ”Alt har været godt og alt er gået godt”.

De tre drenge beskriver tilsammen, hvad der skal til for at skabe den gode atlet – nemlig positiv indstilling, lyst til konkurrence og et godt fællesskab.

Søndagens sol og varme, forældrenes opbakning fra sidelinjen og atleternes motivation og gåpåmod skabte rammerne for en skøn afslutning på sæsonen.