Sparta Copenhagen Games 2023

Er du til fart, spænding, stærke felter eller bare en hyggelig weekend? Så er Sparta Copenhagen Games lige præcis det stævne, du skal deltage i. Uanset om du er et barn på 6 år eller eliteatlet, så har stævnet en masse at byde på. Udvalget af øvelser er mange, så der er helt sikkert noget for alle.

Igen i år forventer vi i Sparta at tiltrække en masse børne-, ungdoms- og senioratleter til stævnet, som afholdes i weekenden d. 20.-21. maj på Østerbro stadion. Vi ved allerede nu, at vi også får besøg af svenske atleter.

Stævnet er anmeldt til World Athletics, og det vil derfor være muligt at bruge stævnet som kvalifikation til internationale mesterskaber.

Weekenden byder på to lidt ”skæve” øvelser, idet der afvikles både 150m og 1000m for mænd og kvinder. På begge distancer vil der i seniorkategorien være pengepræmier (1500kr-1000kr-500kr).

Vi ved allerede, at flere af landets rigtig dygtige løbere har meldt deres deltagelse. Og vi håber selvfølgelig, at endnu flere vil gøre dem selskab.

På både 1000m og 3000m vil det også være muligt for ungdomsløbere at stille til start. Heatene vil blive seedet efter tid, så alle få matchene konkurrence.

Foruden de mange enkeltøvelser er det også muligt at deltage i mangekamp. Her kan man stille op i alle aldersklasser fra 14-15 år og op til senior.

Afviklingen af stævnet kræver hjælp af en masse frivillige. Har du mulighed for at give en hånd med, vil det være meget værdsat. Send en besked til [email protected] hvis du skulle have mulighed for dette.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle – uanset om I kommer som atlet, træner, heppekor eller frivillig.

Læs mere om stævnet her

Tilmelding til stævnet sker i Roster. Link kan findes på stævnets hjemmeside.

📷 Foto: Michael Hyllested