Vi har træningsmuligheder for alle niveauer

Løb er nemt at gå til for mange. Du hopper bare i løbeskoene, og så begynder træningen lige foran din hoveddør. Fleksibiliteten gør løb til en god træningsform i lang tid.

Måske elsker du bare at træne alene, roen og tiden for dig selv. Eller også vil du opleve, at du går lidt i stå. Du savner måske inspiration til din træning, motivation, udfordring eller selskab. For ligesom med alle andre sportsgrene kan det være en udfordring at bevare motivationen og udfordre sig selv, når man træner alene.

Det er flere grunde til. Og heldigvis også mange måder at løse udfordringerne på:

Det får du ud af at træne i klub

Nogle af grundene er indlysende nok. Det kræver viden at lave træningsprogrammer, der udfordrer og udvikler os som løbere. Man kan læse sig til meget, hvis man er interesseret i det, men for mange er det måske ikke den sjove del af træningen.

Mange af os har heller ikke tilstrækkelig disciplin til at ”piske” os selv, når der skal løbes intervaller eller lidt hårdere træningspas. At komme i bedre form skal være hårdt indimellem, og de fleste kæmper bare mere effektivt sammen med andre.

Og så har vi mennesker en grundlæggende egenskab, som nemt kommer til at spænde ben for vores løb. Vi kan nemlig godt lide at gøre det, vi plejer, og som vi kender. Derfor ender vi med at løbe de samme ruter i de samme omgivelser, den samme længde, de samme intervalpas med den samme intensitet. Men gentagelse efter gentagelse er desværre ikke vejen til hverken at blive bedre eller at have det sjovere med sin træning.

Oplever du også, at din løbetræning er gået i stå – eller slet ikke kommet i gang? Så giv din ”løberkarriere” et boost ved at løbetræne i Sparta.

Træn på dit niveau med stor fleksibilitet

I Sparta kan du blive en del af en klub, hvor løbetræningen er omdrejningspunktet, men hvor det sociale fællesskab løfter alle.

Med et medlemskab i Sparta kan du løbetræne næsten så mange gange om ugen, du vil, og på det lige præcis det niveau, der passer dig. Vi har alt fra dedikerede 10 ugers begynderforløb og ”indslusningshold”, hvor der løbes 5 – 10 km ture i moderat tempo, til træningshold for de erfarne eller hurtige løbere, der gerne vil træne 3, 4 eller 5 gange om ugen. Og selvfølgelig dem midt i mellem.

De fleste hold løber på hverdage kl. 17.30, men derudover kan du deltage på morgenhold flere gange om ugen.

Alle vores trænere har træneruddannelser og masser af erfaring og ved, hvordan man tilrettelægger træningsprogrammer, der rykker dig som løber.

Se oversigt over alle træningshold?

Vi har træningshold for alle – uanset niveau.

Se Spartas medlemskaber her

Sparta Løbetræning: Ubegrænset løbetræning på valgfrit hold

Sparta Klassisk: Ubegrænset løbetræning på valgfrit hold + gratis deltagelse i Spartas løb