Ida vinder “intet er umuligt” prisen

Ida vinder ”intet er umuligt-prisen”

Spartas helt egen Ida Karstoft vandt lørdag aften (7/1-23) “intet er umuligt-prisen” ved årets sportsshow på DR. Toyota, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark står bag prisen til en atlet, der har trodset alle odds og gjort det umulige og kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at opnå et stort resultat. Og det må man jo sige lige passer på Ida.

Ved overrækkelsen sagde Ida følgende i hendes takketale:

”Tusinde tak. Hold da op, når man ser hvem jeg er nomineret med. Jeg vil gerne sige tak til en masse. Jeg har ikke kunne gøre det uden dem. Min klub Sparta, mine holdkammerater, venner og familie, mine agenter og sponsorer, men allervigtigst er min atletiktræner. Det er ham, der fandt mig ude på fodboldbanen. Det var ham, der troede på mig fra starten og har gjort, at jeg er her i dag, så hjertelig tak til Michael.”

Det er helt vanvittig flot og så godt spottet af Spartas træner Michael Jørgensen, da han spottede Idas talent på fodboldbanen og fik hende overtalt til prøve atletikken.

Det har indtil videre givet hende et hav af danske rekorder, EM bronze og Diamond League start og sejr i 2022.

Fra Sparta skal lyde et stort tak til Ida og Michael for de flotte resultater og den flotte takketale.

Sparta er ved at revne at stolthed og ønsker kæmpe stort tillykke med prisen – den er så fortjent.