Kom med til løbeugen på Club La Santa

Sparta har i mere end 20 år haft en fællestur til Club La Santa Sport på Lanzarote. Dette gentages i 2023.

Tilmeldingen er åben

Nu er det muligt at tilmelde sig 2023-turen til La Santa Sport på Lanzarote. Der er afgang fra København fredag den 24. november om morgenen og hjemkomst til fredag den 1. december om aftenen. Vi regner med at der deltager ca. 60-80 personer fra Sparta.

I ugen, hvor vi er afsted, afvikles Club La Santa Running Challenge i dagene søndag til og med onsdag. International Running Challenge på Club La Santa består af 4 løb over 4 dage, hhv. et 10 km road race, et 13 km ridge run, et 5 km beach run og endelig halvmarathon. Hvis du ønsker at deltage i Running Challenge, skal du tilmelde dig direkte på deres hjemmeside hjemmefra. Tilmelding på La Santa er ikke muligt.

Du kan tilmelde dig Running Challenge her.
Ud over løbeugen, kan man deltage i alle de andre sportsaktiviteter, som Club La Santa byder på, samt diverse fællesspisninger.

Det praktiske

Sparta har forhåndsreserveret 75 pladser med rabat. Der er afgang fra Kastrup fredag den 24. november ca. kl. 07.30 og hjemkomst ca. kl. 20.00 fredag den 1. december. Det vil også være muligt at booke 2 uger med en ekstra uge før/efter løbeugen.

Prisen er afhængig af antal voksne per lejlighed og lejlighedsstandard. Pris for børn (2-14 år), varierer alt efter antallet af voksne i lejligheden. Pris for børn under 2 år er 100 kr. (ej eget sæde under flyvning). Læs mere om turens praktiske detaljer her.

Tilmelding er først til mølle.