Team Øbro

Praktisk information

 • Dato & tid

  Mandag og onsdag kl. 17:30

 • Distance

  Vælg mellem 5,5 km – 7,5 km og 10 km

 • Pace

  7.00 – 7.30 min/km

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Team Øbro

Team Øbro er for løbere, der løber 5 eller 10 km, 1 – 3 gange om ugen.

Vi fokuserer på løbere der har løbetræning som en balanceret del af deres dagligdag – for den gode motions skyld.

Vi er meget forskellige, og træningen er tilrettelagt så du får MAX udbytte af den, uanset om du løber 5 eller 10 km, og uanset hvem eller hvad du er. Vores løbere trives, med deres helt egne ønsker og mål. Folk siger at vi er inkluderende og uhøjtidelige, men seriøse når vi træner – jo jo.

Trænerne

Morten Hvedsteen Steen

Morten har været træner i mange år og møder altid løberne, hvor de er. Han støtter og hjælper dig med at vedligeholde din træning i det daglige. Ønsker du at løbe længere eller hurtige, er han også bag dig hele vejen. Morten coacher løbere på 5 km, 10 km og halv marathon.

Mette Søgaard

Mette er en yderst erfaren træner. Med sit super rolige gemyt har hun støttet mange løbere med at nå frem til det de ønskede. Når Mette leder træningen, er der ro på. Uanset dine ønsker eller ambitioner er Mette med dig. Mette coacher løbere på 5 km, 10 km og halv marathon.

Flemming Møller Bygwraa

Flemming har været medlem af Sparta siden 2020 og har løbet med Team Øbro siden. Mener træning skal være sjovt, at løbe sammen i en gruppe en stor fornøjelse, nyde det gode humør løbere kommer med og de oplevelser man har sammen. Flemming coacher løbere på 5 km, 10 km og halvmarathon.