Student Runners

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag og torsdag kl. 17:30

 • Distance

  10-14 km

 • Pace

  4.00 – 5.45 min/km

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Student Runners

Fokus vil primært ligge på at løbe 5 km og 10 km, uanset om det gælder om at gennemføre eller løbe en hurtig tid. Men hvis du er interesseret i at løbe kortere eller længere, er træningen stadig relevant for dig.

Sparta Student Runners er et løbehold for dig, som er mellem 18 og 33 år. Savner du fællesskabet med jævnaldrende løbere, er denne gruppe noget for dig uanset niveau og ambitioner.

Trænerne

Pernille Koch

Jeg er motiveret af at konkurrere mod mig selv på alt fra 5 km til marathon. Jeg bruger løbekammeraterne i Sparta som support i hårde træningspas, selskab på lange ture samt til at dele vores passion omkring løb og de op- og nedture, der medfølger. Derudover nyder jeg det sociale samvær på holdet udover løbetræningerne. Jeg har været træner siden november 2023.

Sebastian Højte

Sebastian har løbet siden 2019. Hans største kompetance som træner er fornemmelsen for udnyttelse af ens løbepotentiale – uanset nuværende niveau.

Gustav Singer

Jeg løber mod mig selv og mine løbekammerater. Jeg har løbet alt fra 5 km til halvmaraton både i Københavns gader og trailsporene i skoven. Jeg har været træner siden maj 2021.