Team Easy Run

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag og torsdag kl. 17:30

 • Distance

  5-16 km

 • Pace

  3:50 – 5:20 min/km

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Team easy run

På Team Easy Run lægger vi vægt på seriøs træning i en hyggelig og afslappet atmosfære. Som trænere hjælper vi løberne til at nå deres mål og ønskede resultater. Træningen er ens for alle, uanset om man træner til maraton, halvmaraton, 10 km, 5 km eller bare vil have en god og struktureret træning. Træningsplanen er planlagt således, at løberne topper omkring Copenhagen Marathon i maj og Berlin Marathon i september.

Trænerne

Sabine Weinreich Holm

Sabine har løbet med Team Easy Run i 10 år, de sidste 4 år som træner. Hun deltager primært i løb på distancer mellem 5 km og halvmaraton.

Søren Theodorsen

Søren har været løber i 13 år og har været Sparta træner i 4 år. Han deltager i alle former for løb fra beer-mile til ultraløb. Derudover er Søren også træner for Sparta Coretræning om tirsdagen.

Ole Rejkjær

Ole har løbet i Sparta siden 2005 og har været træner for Team Easy Run, siden januar 2024. Han har de sidste 4 år været træner for Sparta Trail og Ultra og er desuden træner for Sparta coretræning. Han løber alle distancer fra 5 km til marathon samt trailløb.