Team MiddelFart

Praktisk information

 • Dato & tid

  Mandag og onsdag kl. 17:30

 • Distance

  10-14 km

 • Pace

  5.15-5.30 min/km

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Team MiddelFart

Mandag løber vi en kortere tur på omkring 10 km, og onsdag løber vi lidt længere mellem 12-14 km. For at gøre turene sjove og udfordrende, løber vi intervaller eller tempoløb undervejs. Vi forsøger at variere turene, så vi får løbet i forskellige områder af byen.

Der er altid god stemning på holdet med et mix af nye og faste løbere i alle aldre og med forskellige mål med træningen.

Trænerne

Søren Christian Lassen

Søren har løbet på egen hånd i en årrække, inden han blev medlem i Sparta i 2015 og fandt ud af, at det er langt sjovere og giver langt bedre udbytte at løbe sammen med andre. Han har løbet adskillige halvmaraton og kortere løb og gennemførte sit første maraton i 2016 og løber flere hvert år. Søren lægger vægt på, at træningen skal være præget af godt humør og god stemning og samtidig indeholde udfordringer til at forbedre sit løb.

Jens Henrik Møller

Jens har løbet i Sparta i to perioder først fra 1988 til 1998 og kom i gang igen i forbindelse med VM i halvmaraton i København i 2014. Jens har siden 2017 været fartholder om søndagen på maratontræningen. Løb i fællesskab er væsentlig for Jens. Derfor skal træningen være præget af godt humør med gode øvelser såsom tempopas og intervaller.

Signe

Signe har været træner på Middelfart siden november 2023. Hun er drevet af fællesskabet, og løber i Sparta for at gøre løb til noget socialt og ikke blot en almindelig motionsform. Signe stiller op i alle Spartas løb og jagter PR’ere på lige fod med oplevelser. Hun går op i at træning skal være sjovt og møder selv på de kolde og våde dage op med et smil og klar til dagens træningspas – løb er nemlig altid sjovere og bedre, når vi møder op og gør det sammen.