Dream Team

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag og torsdag kl. 17:30

 • Distance

  10-13 km. Kan altid tilpasses

 • Pace

  5.45 – 6.00 min/km

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Dream Team

5:45-6:00 og stor bredde som modtager løbere fra Next Level 6:00 og 6:30. Der vil fx være opvarmning – 2-3 km i forskellige tempi og derefter intervaller eller andet i samlet flok – og flere tempi retur. Vores træning er planlagt i forhold til Spartas store løb, men man behøver ikke at løbe halv- eller maraton. Vi har både løbere som ikke deltager i konkurrencer og nogle som synes det er en fest.

Der er plads til alle og altid en god stemning på holdet. Vi favner alle aldersklasser. Vi hjælper løbere videre til et andet hold, hvis vi vurderer at man man kan have glæde af det.

Trænerne

Ina Rasmussen

Træner siden 2014 og blev senere også træner på marathon- og halvmarathontræning om søndagen, samt fartholder ved CPH Marathon og CPH Half. Hun lægger vægt på, at det skal være sjovt og udfordrende at komme til træning hver gang.

Steen Thomsen

Træner siden foråret. Han er en rutineret løber med mange år på bagen.

Karen Bøgedal

Trådte sine første intervaller i Sparta i 2017, hvor distancen hurtigt blev øget fra 5 km til maraton. Hjertet banker dog især for hverdagstræningen, hvor det skal være sjovt og hyggeligt at være med – både når det går stærkt og når tempoet er mere behersket.

Jannik Andersen

Træner på marathon- og halvmarathontræning om søndagen siden 2012. Han har efterfølgende været træner på hverdagstræningen. Han prioriterer, at træningen skal være udviklende, og han sætter endvidere stor pris på det sociale samvær samt den gode og motiverende stemning på holdet.