Core Træning

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag og torsdag kl. 19:10

 • Distance

  Alternativ træning

 • Discipliner

  25 minutters styrketræning målrettet til løbere

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Core Træning

Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er med en stærk kropsstamme, når vi løber. Men det kan være temmelig svært at tage sig sammen til at få trænet den derhjemme. Derfor gør vi det sammen!

Vi laver ca. 25 minutters intens træning tirsdag og torsdag ca. kl. 19.15 efter den almindelige løbetræning. Træningen fokuserer på din core, som er essentiel for at være en god langdistanceløber, og endnu mere vigtigt for at holde sig skadesfri.

Træningen vil være bygget op af mindre “blokke” med forskelligt fokus.

Kom og træn med, bliv stærkere og hyg med dine klubkammerater. Vi lover effektiv træning, smil på læben og måske et grin eller to undervejs.

Trænerne

Søren Theodorsen

Søren er træner på Spartas Coretræning om tirsdagen. Søren er en meget erfaren løber og deler glædeligt ud af sin viden. Han har løbet i ca. 15 år, og er også træner for Team Easy Run

Ole Rejkjær

Ole har løbet i Sparta siden 2005 og har været træner for Team Easy Run siden januar 2024. Han har de sidste 4 år også været træner for Sparta Trail og Ultra samt træner for Sparta coretræning. Han løber alle distancer fra 5 km til maraton samt trailløb.