Early Runners

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 6:30

 • Distance

  6-14 km

 • Pace

  3.30 – 6.30 min/km

 • Sted

  Sparta Klubhus. Gunnar Nu Hansens Plads 11, 2100 København Ø

Om Early Runners

Start dagen på den absolut bedste måde med morgenløb

Skal du have rystet benene fra en tidligere træning, brænde lidt kalorier af eller bare have lidt ekstra kilometer og stadig være frisk til enten en senere træning eller dagen efter, så er Sparta Early Runners lige holdet for dig. Vi varmer altid op sammen og følges ad de første kilometer. Derefter deler vi op i tempo og distance – minimum 6 km, dog max. 1 time.

Tirsdag er vi kun på stadion, hvor vi løber baneintervaller. Huset bliver åbnet kl. 6:15, så der vil være mulighed for at klæde om og stille sine ting.

Vi satser på at have en kop kaffe klar til dig efter træningen og der vil være mulighed for at bade, så man kan møde frisk på jobbet.

Trænerne

Vanessa Diaz

Vanessa har været aktiv løber og medlem af Sparta i 21 år og har fra start været involveret i mange af de sociale tiltag der er i klubben – hun kan simpelthen ikke lade være. Hun brænder for at kombinerer passion for løb med socialt samvær. “Det er jo derfor jeg er medlem af en løbeklub og ikke bare løber for mig selv. At kunne forene løbere på tværs af de andre hold er fantastisk og det er lige præcis det vi gør på Early Run.

Mikaela Gudkov

Mikaela har været løber, siden hun var 13 og træner på Early Run siden maj 2020. Mikaela er uddannet fysioterapeut og medlem af Sparta siden 1995. Mikaela har løbet flere ultraløb, maraton, kortere distancer samt flere løberejser. For Mikaela skal løb være lystbetonet og ikke en pligt. Der lægges vægt på glæden ved at løbe, sammenhold og gode oplevelser i naturen.