Late Runners

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag og torsdag kl. 19:30

 • Distance

  6-14 km

 • Pace

  3.30 – 6.45 min/km

 • Sted

  Østerbro Stadion. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Late Runners

Late Runners tilbyder oftest interval og tempotræning, som følger Spartas faseopdelte træningsmål. Vi starter med 12 minutters opvarmning, i tempo 6:00, ofte med teknikøvelser. Herefter løbes intervaller i 30-40 minutter, og derefter afjogging.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Trænerne

Silvia Gabriela Burgos

Jeg startede med at løbe i 2012, hvor jeg løb fra 5 km til halvmaraton. Siden da blev jeg meget glad for trailløb, de ekstra lange distancer og de udfordringer det giver. Jeg er mega stolt af vores holdmedlemmer, der giver det ekstra der skal til intervallerne til trods for vejret og en travlt hverdag.

Jesper Lønborg

Jesper har været træner for Late Runners siden 2021 og har været fast på holdet siden 2018. Jesper er glad for Late Runners mange forskellige personligheder/løbetyper, der er samlet i et hyggeligt miljø. Tidspunktet gør, at der kan trænes med andre efter arbejde, med ekstra motivation og intensitet.

Else Mørch

Jeg har løbet i mange år – herunder i Sparta siden 1998, hvor jeg har løbet diverse distancer fra 5 km til maraton. Jeg er også fartholder ved søndagens maratontræning. Jeg prioriterer, at der er en god stemning, et godt fællesskab og at alle føler sig velkomne.