Next Level

Praktisk information

 • Dato & tid

  Tirsdag og torsdag kl. 17:30

 • Distance

  4,5-10 km

 • Pace

  5.30 – 6.00 – 6.30 min/km

 • Sted

  Idrætshuset. Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Om Next Level

Next Level er det oplagte hold for dig, der kan løbe 4,5 km, og gerne vil træne dig op til lidt længere distancer. Gennem teknik- og styrketræning, fartlege, tempoture samt bakketræning og intervaller bygger vi langsomt formen op, så du efter et forløb kan fortsætte din træning på et af Spartas andre hold. Når Spartas begyndertræning afslutter et forløb, afholder vi et fælles testløb på 5 km for at teste formen. Next Level starter herefter forfra med træningen.

Trænerne

Mette Udesen

Mette har været træner i Sparta siden 2011. Hun er også træner på marathonfællestræningen og desuden pacer på nogle af Spartas store løb. Mette elsker at motivere løberne med spændende fartlege og udfordrende intervaller på nye og ‘hemmelige’ stier i området. Godt humør og løbeglæde er en vigtig ingrediens når holdet træner.

Rikke Monefeldt Jeberg

Rikke har været medlem af Sparta siden 2008 og træner siden 2011. Hendes engagement, smittende humør og løbeglæde er til stor motivation for løberne. Motto: “Alt bliver bare lettere når man smiler”.

Bente Ege

Bente Ege har været træner siden 2012 på forskellige hold i Sparta. Foruden Next Level er hun træner om søndagen til maratontræningen. Bente lægger vægt på det sociale element i træningen.

Britt Lindblad

Britt har løbet i Sparta i 13 år og elsker det sociale ved løb og at se hvor meget løberne udvikler sig når de begynder at løbe på Spartas hold. Hun motiveres af at der er plads til alle slags løbere i klubben.

Ivan Gudkov

Ivan har løbetrænet i mere end 30 år, hvor mange af dem har været i Sparta. Løb har givet ham mange store oplevelser, hvor fokus de sidste år har været på ultraløb. Det er en fornøjelse for Ivan at kunne give glæden ved løb videre til andre, især som fartholder på Copenhagen Marathon og CPH Half.