Lynhurtige verdensstjerner til CAG

Det er ikke hver dag, man har mulighed for at se nogle af atletikkens allerhurtigste verdensstjerner trykke speederen i bund – helt tæt på. Men det kan man til Copenhagen Athletics Games onsdag aften på Østerbro Stadion.

Her stiller de to amerikanske atleter, Nia Ali og Marvin Bracy-Williams, nemlig til start i henholdsvis 100m hækkeløb og 100m sprint.  Og der er mildt sagt tale om folk, som er vant til at stå på medaljeskamlen.

Nia Ali vandt VM i 100m hækkeløb i Doha i 2019, da hun krydsede målstregen efter bare 12 sekunder og 34 hundreddele. Så sent som den 4. juni kunne hun igen lade sig hylde øverst på medaljeskamlen til World Athletics Continental Tour Gold Meeting i Hengelo, Holland, da hun igen var hurtigst til at krydse målstregen.

To gange VM-sølv, indendørs VM-sølv og meget mere. I mændenes 100m sprint er det sølvvinderen fra 2022, Marvin Brazy-Williams som resten af feltet skal slå. Det er en sprinter i topform, som møder op, og han har i 2023 løbet 100m på bare 9,93 sekunder.

Med et så stærkt felt er det derfor sandsynligt, at vi ser nye stadionrekorder.

For Sparta Atletik & Løb er det en klar blåstempling af dansk atletik, når nogle af atletikkens største stjerner vælger at lægge vejen forbi København.

”Der er ingen tvivl om, at dansk atletik lige nu er i en rivende udvikling. Vi ser det også som en anerkendelse, når VM-finalister vælger at rejse til København for at deltage i et dansk atletikstævne. Og tilskuerne skal glæde sig at opleve atletik fra den allerhøjeste hylde en varm sommeraften på Østerbro Stadion,” lyder det fra Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta.

Startlisten kan ses på atletik-appen, Roster Athletics, som kan hentes til iOs eller Android.

Tidsplanen til CAG kan se her.

Du kan streame Copenhagen Athletics Games direkte på Facebook her, eller du du kan følge med på Discovery+ fra kl. 18.15 her.

Du kan naturligvis også selv opleve de fantastiske atleter på stadion. Få din billet til stævnet her: