Next Level: Et løbehold med kortere distancer og roligt tempo

Er du til løb i roligt tempo og lidt kortere løbedistancer? Så er Next Level løbeholdet for dig.

Hver tirsdag og torsdag løbet Next Level afsted i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Holdet løber afsted fra Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø kl. 17:30.

Next level er et hold, hvor grin, smil og gode mennesker kombineres med glæden ved løb. Holdet er til dig, der måske allerede er i gang med at løbe eller har være i gang før og mangler et hold for at opretholde motivationen. Det er typisk løbeture på 5-10 km i roligt tempo.

Holdet “samler” op der, hvor vores 10 ugers begynderhold slutter tre gange om året. Derfor går vi tre gange om året ned på 5 km og bygger derfra stille og roligt op mod 10 km.

Tempoet – det kan alle være med i

Du bliver med garanti ikke løbet bagud af dansen på Next Level.

Vi løber nemlig i et tempo på mellem 5.30 og 6.30 minutter per km. Det vil svare til, at du løber 5 km på mellem 27 og 33 minutter, og det er tempo, som langt de fleste, der løber en lille smule, kan følge med i.

Men hæng dig ikke så meget i tallene – bare kom og vær med, og så er der masser af muligheder for at skifte op, ned og rundt på vores andre hold, hvis du vil have flere eller anderledes udfordringer.

Sådan løber du med

Det kræver medlemsskab i Sparta for at løbe med på vores løbehold. Et medlemsskab med ubegrænset løbetræning koster 150 kr./mdr. Vil du gerne have gratis deltagelse i Spartas motionsløb med i pakken, fx CPH Half og CPH Marathon, så koster det 200 kr./mdr.

Du er velkommen til at prøve at løbe med nogle gange, før du beslutter dig for at melde dig ind. Bare mød op tirsdag eller torsdag i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7, og meld dig hos træneren. Kom gerne 10 minutter før, så vi er klar til at starte kl. 17:30.